hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjeskamer

Published on februari 3rd, 2014 | by redactie

0

Lilipinso muurstickers

Nu voor het eerst verkrijgbaar in Nederland: Lilipinso. Dit franse merk maakt de mooiste kinderkamer decoratie, zoals muurstickers en meubelstickers. De producten stralen passie voor ontwerpen uit en ontworpen door een zorgvulig selecteerd team met elk een talent voor het ontwerpen van mooie kinderkamer decoratie voor kinderen.

Lilipinso muurstickers

Voor meisjes vielen ons met name de papieren vlinders op van Magali Fournier. Magali Fournier is een jonge normandische ontwerpster. Na het behalen van haar graad in vormgeving in Bordeaux heeft ze zich toegelegd op het ontwerpen van illustraties voor kinderen. Ze kiest heel bewust haar materialen en kleuren. En creert zo de mooiste kinderkamer decoratie, zoals de prachtige papieren vlinders die onze aandacht trokken. De papieren vlinders zijn gemaakt van stevig papier, waardoor de vlinders goed in model blijven staan als je ze op de muur plakt met bijgeleverde speciale plakkertjes. Je creeert er een mooi 3D accent mee op de muur. De vlinders zijn uitgevoerd in mooie roze-paarse pasteltinten met mooie patroontjes. Dus ideaal voor een meisjeskamer! Ook erg mooi als accent in een (meisjes) babykamer, boven de commode of het bedje. Ook leuk zijn de sterretjes in diverse maten, kleuren en patronen!

De Lilipinso muurstickers zijn nu in Nederland exclusief verkrijgbaar bij Hippebeestjes.nl

lilipinso muurstickers, muurstickers meisjeskamer
Comments are closed.

Back to Top ↑