Ad SquareAd Square


Kleding Meisjes jurkjes, leukste jurkjes voor meisjes

Published on april 13th, 2018 | by redactie

0

De leukste jurkjes voor meisjes ‘be creative’

Als echte girly kun je natuurlijk niet zonder een jurkje. De ideale jurk is stoer en girly maar ook comfy én ziet er leuk uit. Ik vind het leuk om vooral de ‘echte’ vernieuwing in deze meisjesmode te benoemen, het is echt de moeite waard!

Jurkjes met prints

De leukste jurkjes voor meisjes; wat ik zie zijn veel superleuke all-over prints maar dan wel andere prints dan voorheen, ze hebben een volwassen look met grote kleurcontrasten, die de jurkjes erg aantrekkelijk maken. Blauw/wit, roze maar ook andere kleurcontrasten mogen. Ook mixen van all-overprints is superhip, Style het vooral af met een geprint jasje of een leuke haar-accessoires… Go for it!

Stripes all over

Een ander modeverschijnsel waar ik ook heel blij van zijn de streepjes, deze zien we veel terugkomen in het modebeeld. Het jurkje voor jouw kleine meid kan wellicht een tikkeltje klassiek worden voor de liefhebbers maar er icoon een andere kant. Je kan de streep ook heel stoer dragen in combinatie met franjes en applicaties of versierd met kralen. Wil je nog een stapje verder, ook het mixen van strepen is erg leuk. Wel gewaagd, maar probeer het eens. Leuke sokjes, een tasje of andere accessoires maken het een creatief geheel.

 De leukste jurkjes voor meisjes

Zie meer girlsfashion >>

de leukste meisjesjurkjes, jurkjes voor meisjes, leukste jurkjes voor meisjes

Kiestone jurk, meisjesjurkjes, de leukste meisjesjurkjes

Groene KIEstone dress

leukste jurkjes voor meisjes, meisjesjurk, zomerjurk

Super leuk zomerjurkje DOTS

Share Button

Tags: , , , , , , , , , ,
Back to Top ↑