Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding

Published on juli 1st, 2017 | by Caroline

0

De leukste jurkjes voor meisjes ‘be creative’

Als echte girly kun je natuurlijk niet zonder een jurkje. De ideale jurk is stoer en girly maar ook comfy én ziet er leuk uit. Ik vind het leuk om vooral de ‘echte’ vernieuwing in deze meisjesmode te benoemen, het is echt de moeite waard!

Jurkjes met prints

Wat ik zie zijn veel superleuke all-over prints maar dan wel andere prints dan voorheen, ze hebben een volwassen look met grote kleurcontrasten, die de jurkjes erg aantrekkelijk maken. Zwart/wit, zwart/rood maar ook andere kleurcontrasten mogen. Ook mixen van all-overprints is superhip, Style het vooral af met een geprint jasje of een leuke haar-accessoires… Go for it!

Stripes all over

Een ander modeverschijnsel waar ik ook heel blij van zijn de streepjes, deze zien we veel terugkomen in het modebeeld. Het jurkje voor jouw kleine meid kan wellicht een tikkeltje klassiek worden voor de liefhebbers maar er icoon een andere kant. Je kan de streep ook heel stoer dragen in combinatie met franjes en applicaties of versierd met kralen. Wil je nog een stapje verder, ook het mixen van strepen is erg leuk. Wel gewaagd, maar probeer het eens. Leuke sokjes, een tasje of andere accessoires maken het een creatief geheel.

Scotch R’Belle jurk met bloemen

Jurk met plooirok

Indian Blue Jeans jurk festival

Scotch R’Belle jurk met franjes

Bellerose jurk en top

Blauw zwart strepen jurk

Tumble ’n dry jurk Karamea

Noppies jurk stippen

MIM-PI jurk rozen

Jersey jurk blauw

Little Miss Juliette jurk ‘best day ever’

CarlijnQ creme jurk

Retour tuniek/jurk Kimmi

Mango kids jurk LOVE

BewarenBewaren

Share Button

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑