Top 5 leukste Apps voor meiden

26 december 2020

Wanneer je tieners of pubers in huis hebt, is de hele dag de kinderen vermaken geen optie. En wat willen zij het liefst? Juist, op hun mobieltje appen met vrienden en vriendinnen, seflies maken of gamen. Met deze favoriete apps komt jouw tiener de vakantie wel door.

Apps ook handig voor ouders

Dat deze spelletjes apps ook voor ouders een uitkomst zijn zullen wij zeker niet ontkennen. Helemaal wanneer je thuis werkt zoals ik, dan is de smartphone of tablet toch echt wel een uitkomst, dat zal ik zeker niet ontkennen. Natuurlijk laat ik de kids niet de hele dag op hun kamer zitten op hun telefoon… Nou, ik moet eerlijk toegeven dat me dit wel eens gebeurd is 😉 Samen met een vriendinnetje heeft mijn dochter echt de hele lange middag (totdat het donker werd) op hun telefoon zitten spelen, gamen en appen en ik heb niets door gehad.

De leukste apps voor tieners van dit moment

Wil je weten welke Apps er op dit moment veel gedownload worden door tieners? Wij hebben een overzicht gemaakt van de TOP 7 favoriete Apps van dit moment.

1.TikTok

Tieners en basisschoolkinderen kunnen geen genoeg van deze social media App TikTok, voorheen Musical.ly. krijgen. Hier vind je populaire muziek om op te dansen, zingen of playbacken. Het filmpje kan opgenomen worden ien duurt minimaal vijftien seconden en maximaal vijf minuten. De filmpjes zijn makkelijk te bewerken met visuele effecten en te delen met vrienden of zelfs de hele wereld. Je bent de ster in je eigen video. Welk meisje wil dat nou niet?

2. #Snapstar studio app

#SNAPSTAR is een verzameling van 6 Social Influencer poppen, elk met een eigen karakter en een uniek gevoel voor stijl. Deze fashiondolls vloggen, bloggen, nemen selfies en wisselen eindeloos van kleding en haarstijl en zij zitten bovenop de nieuwste trends. Met de bijbehorende #Snapstar studio app (die je gratis kunt downloaden) kun je de poppen iedere keer stylen en influencen zoals jij dit wilt. Voeg achtergronden, speciale filters, make-up en grappige kapsels toe. Hiermee ontwerp je super leuke foto’s van je fashiondolls die je weer kunt delen met je vriendinnen op Social Media.

3. Sally’s Spa

Sally’s spa is een leuke meiden game waarbij je je gasten in luxe spa’s over de hele wereld kunt verwennen. Massages, sauna’s, manicures, met deze game laat je je gasten helemaal ontspannen!

5. Elle horoscopen

Wat kun je ermee: geloof jij in wat de sterren over jou te zeggen hebben? Met deze horoscopen app van Elle.nl heb je jouw dag-, maand- en jaarhoroscoop altijd bij de hand! Handig voor je eigen horoscoop, maar ook voor die van je vriendje of van een vriendin.

5. More Make Up: Fashion and Design Stylist

Met deze app kun je de hele dag make-uppen. Geef Sloane, Ever, Summer en Annika leuke make-overs en stap in de rol van een echte visagist!

Smartphone en tablet gebruik bij tieners

Het gebruik van de smartphone en tablets is in deze maatschappij niet meer weg te denken, zo ook niet bij ons thuis. Natuurlijk wil je het gebruik ervan zoveel mogelijk beperken of onder controle houden, maar wees eerlijk: hoe vaak en hoe lang zit je zelf op je telefoon? Dus je kinderen, en zeker tieners en pubers kun je hiervan niet onthouden.

Wat zijn de favoriete online spellen van jouw tiener dochter? Staat deze tussen onze lijst van leukste apps voor tieners of heb je nog een leuke aanvulling voor ons. Leuk als je het laat weten in een reactie hieronder.

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

No data was found