hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reizen

Published on april 29th, 2015 | by redactie

0

Prinses aan boord!

Reizen met kinderen is niet altijd een feestje. Zeker als het om een lange reis gaat, is het soms lastig om ze al die tijd te vermaken. Om tijdens het boeken van de zomervakantie alvast jouw zorgen over de reis weg te nemen, heb ik hier een lijstje met tips die je helpen met een prinses aan boord relaxt te maken.

Onderweg in de auto
Als je met de auto naar je vakantiebestemming rijdt, dan heb je vaak een lange weg te gaan. Je zit zelf achter het stuur en je kunt niet al je aandacht aan de kinderen geven. Geen nood! Geef hen een tekenboek en wat kleurpotloden. Ook spelcomputers en portable DVD-spelers zijn een favoriet. Het gaat erom dat de meiden zichzelf kunnen vermaken in de auto. Het allerleukst is als de kinderen al wat leren over de vakantiebestemming. Heb je bijvoorbeeld eenvakantie naar Antalya via Corendon geboekt, dan kun je ze wat folders geven over het hotel, het zwembad en leuke dingen die jullie daar kunnen doen.

Vakantie met kinderen - Prive Girlslabel, leuke vakantie met kinderen, op vakantie met kids, zomervakantie met kinderen

Tjoek tjoek!
Als je met de trein reist, dan wil je graag dat de kinderen zich rustig houden vanwege de andere passagiers. Voorbereiding is hier het sleutelwoord. Leg de meiden uit dat er andere mensen zitten die graag rustig willen zitten. Ook in de trein zijn boekjes, potloden en spelcomputers perfect. Zorg er wel voor dat je de koptelefoon niet vergeet voor de spelcomputer, dan kunnen ze lekker opgaan in hun eigen wereld.

Hoog in de lucht
De meeste kinderen vinden vliegen enorm spannend. Zeker als ze voor het eerst vliegen zijn ze nog wel eens zenuwachtig. Om de kinderen zekerder te maken, kun je ze om ‘hulp’ vragen. Hebben zij het vliegtuig van Corendon al gespot? En hebben ze de piloot al ergens zien lopen? Als ze oud genoeg zijn kun je de kids ook zelf hun ticket laten scannen. Al deze handelingen zorgen ervoor dat ze het gevoel krijgen dat zij zelf ook echt onderdeel van de reis zijn.
Comments are closed.

Back to Top ↑