hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Back to school telefoonhoesjes voor meiden

Published on september 2nd, 2019 | by Birgit

0

Leuke telefoonhoesjes voor meiden

Ga je voor het eerst naar de middelbare school, dan is dat even wennen. Veel nieuwe vakken, veel docenten en een rooster die wekelijks veranderd met veel tussenuren. De school is misschien wel buiten jouw wijk en je moet toch wel wat fietsen met een zware tas vol boeken in het digitale tijdperk. Let wel op met jouw smartphone op de fiets. Stel het whatsappen uit tijdens het fietsen. Is een stuk veiliger en je voorkomt een financieel drama. Het leven is al duur genoeg.

Een nieuw schooljaar betekent ook nieuwe meiden en jongens. Je krijgt maar één kans om een eerste indruk te maken. Zorg dat je er up-to-date uitziet, met de juiste schoenen en tas. Je doet het goed wanneer je ogenschijnlijk niet opvalt, maar toch iets extra uitstraalt. Je weet wat je wilt, maar soms ben je toch nog onzeker. Geeft niet, gaat vanzelf over en bedenk, jouw medescholieren voelen precies hetzelfde.

Onopvallend, maar apart

Een smartphone blijft natuurlijk een topper. Het hoeft niet perse de iPhone 11 te zijn (grapje) maar met alleen een smartphone rond te gaan lopen is not done. Zorg dat jouw smartphone een uiterst coole uitstraling heeft. Een telefoonhoesje waarbij iedereen vraagt waar je die toch gekocht hebt. En wat is dan die coole uitstraling? Die bepaal jij zelf want je hebt een uitstekende smaak. Zachte pastelkleuren, marmerlook en panterprint zijn erg populair. Leuke telefoonhoesjes kun je ideaal combineren met jouw look. Voor de schooldagen een casual look en voor de uitgaansavond een glitter exemplaar. Als jij uit gaat, doe jij toch ook iets anders aan! Daar hoort een passende cover bij voor jouw smartphone. Mocht die per ongeluk vallen dan weet je dat jouw dierbare telefoon ook goed beschermd. Twee in één zullen we maar zeggen!

Fiets en bureaustoel

Nog even wat praktische tips. Zorg dat jouw fiets goed in orde is. Goede banden, verlichting die het voor en achter doet en gewoon perfect in orde is. De middelbare school betekent ook huiswerk. Opdrachten uitwerken en voorbereidingen doen. Zorg dat je dat op een rustige plek kunt doen met een bureau en een prettige stoel. Bedenk dat in tijden van schoolonderzoeken tentamenstress ontstaat en uren met je neus in de boeken zitten doe je beter in een goede stoel. Je wilt nog niet met een hernia examen doen! Veel succes in het nieuwe schooljaar. En, eet gezond op school met de juiste vetten en het liefst water met fruitsmaak, maar dat wist je natuurlijk al.

Lees ook: mobiele telefoon op school >>
Comments are closed.

Back to Top ↑