Geen smoesjes meer: Wedden dat je nu spontaan gaat sporten!?

18 februari 2022

Ben jij begin van het jaar ook lid geworden van de sportschool? Natuurlijk meteen ook een paar nieuwe sportoutfits gekocht? En zeg eens eerlijk? Hoe vaak ben je al geweest? Natuurlijk heb je als smoesje achter de hand dat de sportscholen dicht zaten door de lockdown en duizend andere excuses. Maar door alleen maar thuis te werken en op de bank te blijven hangen wordt jij niet fitter en ga je je zeker niet lekkerder door voelen. Hoevaak heb jij onderstaande smoesjes al gebruikt? Voorbij alle smoesjes lees je waarom jij echt weer gaat sporten 🙂

Deze active sportset is mijn favoriet!

Smoesjes om niet te hoeven sporten

1. Ik ben zo druk

Natuurlijk ben je druk, wie niet tegenwoordig. En helemaal als mama moet je alle ballen in de lucht houden. Maar juist door wel te gaan sporten voel jij je veel beter, fitter en kan je alle ballen in de lucht blijven houden! Maar weet jij ook dat er tijdens het sporten endorfine vrijkomt? Dit is het gelukshormoon wat jou een goed gevoel geeft. 

sportoutfits dames, sporten, lascana, sportkleding dames, smoesjes niet te hoeven sporten, waarom sporten goed voor je is, val je af van sporten

2. Ik val toch niet af

Wil je alleen sporten om af te vallen dan moet ik je helaas uit je droom helpen. Om af te vallen door te sporten moet je echt wel meer sporten dan 1x per week, of minder en gezonder gaan eten. Combineer je abonnement bij de sportschool met een maand voedingsadvies van NewFysic.nl. Wedden dat het afvallen heel makkelijk gaat, je heel gezond gaat eten Ên je heel snel al een fit en energiek gevoel hebt. Hierdoor ga jij afvallen en krijg je een gestroomlijnd figuur. Win=Win! 

3. Sporten hoeft echt niet duur te zijn

Je hoeft echt geen duur abonnement af te sluiten bij een sportschool, want je vindt echt super toffe fitness en yoga video’s online. Ook heb je speciale apps die je helpen bij al je oefeningen. Maar weet je wat ook leuk is? Om samen met je buurvrouw een paar keer in de week te gaan wandelen of wat oefeningen in het park te gaan doen. Als afsluiter drink je gezellig een bakje koffie samen (zonder koekje natuurlijk als je aan de lijn doet 🙂 )

4. Ik moet oppassen op de kids

Tijd vrijmaken voor jezelf is echt belangrijk om jezelf ook op te kunnen laden. Even weg van huis en even jezelf kunnen zijn. Zorg dat je oppas hebt. Redt je het echt niet? Ga dan gezellig met de kids buiten wandelen.

5. Ik voel me ziek

Natuurlijk, als je echt ziek bent kun je niet gaan sporten. Rust dan maar lekker uit. Luister goed naar je lichaam. Heb je hier en daar pijn door je menstruatie, of loop je vervelend rond door je verkoudheid die maar blijft aanhouden? Ga dan een rondje lopen! Door goed te zweten tijdens het sporten voer je afvalstoffen af. Dus sporten is goed voor je lichaam.

sportoutfits dames, sporten, lascana, sportkleding dames, smoesjes niet te hoeven sporten, waarom sporten goed voor je is, val je af van sporten

6. Mijn sportkleren zitten in de was

Dit is toch wel een hele slappe smoes en werkt voor mij zeker niet. Want ik heb genoeg leuke sportoutfits in de kast liggen. Want leuke sportkleding kopen vind ik eerlijk gezegd nog leuker dan het sporten zelf 🙂 Maar wees dus voorbereid, zorg altijd voor minimaal twee sportsetjes in de kast.

Dit laatste smoesje kun je echt niet gebruiken en zeker niet bij het zien van al die mooie sportoutfits voor dames bij LASCANA. 

DUS: Zoek een toffe outfit uit en begin met sporten. En stiekem kan je natuurlijk ook lekker thuis op de bank hangen met deze kleding. Wij zullen niets zeggen. 

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Afbeelding1

Cadeaus voor de echt fitgirl!

De term fitgirl hebben we de afgelopen jaren steeds meer en vaker voorbij horen komen. Vaak wordt de term direct...
glitter-broek

Glitterbroeken : Een tijdloze trend voor vrouwen!

In de dynamische wereld van de mode zijn er trends die komen en gaan, maar er zijn ook enkele stijlen...
Gentle female hands of the bride with a gold wedding ring on the ring finger

Subtiele doch elegante damesringen.

Al eeuwenlang laten we door middel van sieraden, zoals ringen, zien wie we zijn en waar we voor staan. Ringen...