Poppetjes

1 augustus 2013

Meisjes spelen graag met poppen. Ook inmiddels wat “oudere” meisjes denken vast nog wel eens met nostalgie terug aan de tijd dat je nog met Barbie speelt, of als je wat jonger bent met bijvoorbeeld de Bratz.

Een van onze favoriete tassenmerken Zebra Trends heeft goed in de gaten hoe leuk meisjes poppen vinden. Stiekem vinden meisjes poppen zelfs nog leuk als ze wat groter zijn. Zebra Trends hebben daar goed op ingespeeld door drie mooie tassen te ontwerpen waar een leuk poppetje aan hangt. Deze hippe poppetjes geven net dat extra accent dat deze tassen zo speciaal en populair maakt.

leuke tassen voor meisjesleuke tassen voor meisjes, hippe kindertassen, hippe meisjestassenleuke meisjestassen

Leuke meisjestassen

De tassen zijn er in drie verschillende kleur-maat combinaties. Een wat kleinere vierkante rode versie, een canvas exemplaar in zilver-rose en een grote A4 formaat tas in zilver met blauw. Aan al deze tassen hangt een schattig poppetje met vlechtjes of staartjes en een leuk jurkje in rood, roze of blauw. Een leuk detail vinden we de schattige hakschoentjes van het roze en blauwe poppetje. Echte kleine fashionistas.

Bekijk de leuke poppetjes tassen en andere leuke meisjestassen op de website Hippebeestjes.nl.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zebra trends

Zebra tassen voor moeder & dochter.

Wanneer je de deur uit moet wil je dit natuurlijk wel een beetje in stijl doen. Niet alleen even een...
meisjestassen, leuke rugtassen voor meisjes, kindertassen, schooltas meisje

15x hippe meisjestassen voor naar school

Hippe meisjestassen zijn wij gek op. Dit, omdat het een leuke accessoire is én meteen ook  je outfit compleet maakt. Een...
schooltas meisje, boekentas meisje, hippe schooltassen, hippe boekentassen, meisjestassen, Jeune premier tassen

Hippe boekentassen voor het nieuwe schooljaar

WoW, deze hippe schooltassen moet je gezien hebben. Geen saaie uni kleurige rugtas, maar een tas met een verhaal. Welk...