hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjestassen leuke meisjestassen, kinderrugtassen met dieren, dierentassen voor kinderen

Published on mei 2nd, 2015 | by Colinda

0

Leuke beestjes meisjestassen

De lente is de tijd dat veel jonge dieren geboren worden. Als het weer wat mooier wordt komen ook de vlinders tevoorschijn en zie je ook steeds meer lieveheersbeestjes en bijen afkomen op de ontluikende bloemen. Deze schattige kleine beestjes met mooie kleuren spreken erg bij meisjes tot de verbeelding. Het is dan ook niet verrassend dat er verschillende leuke meisjestassen verkrijgbaar zijn met vlinders of lieveheersbeestjes.

leuke meisjestassen, kinderrugtassen met dieren, dierentassen voor kinderen

Het merk Stephen Joseph heeft een paar mooie tassen met lieveheersbeestjes en een vlindertas. De tassen zijn van verschillende formaten en in diverse uitvoeringen, dus kies je gewoon je favoriet. De Go Go Bags en Sidekicks zijn lekker ruim, de Quilted Bags en Signature Bags zijn hip en heerlijk zacht.

Het leuke merk Skip Hop uit New York heeft een mooie rugzakken in de vorm van een lieveheersbeestje en een bij. Deze rugzakken zijn bovendien erg stevig en hebben een fijn praktisch formaat. Een echte aanrader.

Last but not least, van Nederlandse bodem heeft Zebra Trends ook een aantal leuke tasjes met vlinders er op die echt de moeite waard zijn. Lekker girly girly en glam, ook voor iets oudere meiden.

Voor nog meer leuke tassen voor girls kun je ook eens een kijkje nemen op Hippebeestjes.nl.

leuke meisjestassen, kinderrugtassen met dieren, dierentassen voor kinderen, zebra vlindertas
Comments are closed.

Back to Top ↑