Leuk klein buitenspeelgoed voor de zomer.

26 april 2022

April doet wat hij wil en nadat we al een heerlijke tijd aan het einde van Maart van mooi weer hebben mogen genieten, hebben we de start van April gemaakt met sneeuw. Gelukkig gaan we als het goed is toch richting de betere temperaturen en dat betekent ‘deuren open en naar buiten’ maar al het leuke kleine buitenspeelgoed is stuk wat nu?

buitenspelen tips buitenspeelgoed speelgoed spelen

Omdat we hopen dat de Lente dus niet lang meer op zich laten wachten en de kinderen weer veel naar buiten zullen gaan, hebben wij alvast rond gespeurd naar het leuk klein buitenspeelgoed. Kijk je met ons mee?

Buitenspeelgoed musthaves

Reuze bellen blazen

Bellen blazen, daar worden de kinderen al van jongs af aan bekend mee gemaakt en blijft altijd leuk. Maar eerlijk is eerlijk, hoe groter de bellen hoe leuker het is. Met de SES MEGA BUBBLES maak jij de grootste bellen. Pas op met nieuwe kleding voor bellenblaasvlekken!

Stoepkrijt

Jong en oud beleeft hier plezier aan. Teken jij een hinkelbaan of laat jij je fantasie de vrije loop? Met stoepkrijt kan het allemaal. Wil jij nu echt een kunstwerk op de stoep maken dan is deze te gekke OUTDOOR MANDALA STOEPKRIJT echt iets voor jou.

mega bellenblaas, buitenspeelgoed
klein buitenspeelgoed, buiten mandala
buitenspeelgoed rage, dance wheel

Leuk klein speelgoed voor de zomer

Ole swing

Met dit leuke kleine buitenspeelgoed moet je wel een beetje behendig zijn want anders zou je wel eens over je eigen benen kunnen struikelen. De OLE SWING hang je om je enkel en dan probeer je hem onder je andere voet door te gooien. Hij is voorzien van gekleurde lichtjes om het speelplezier te vergroten. Wie houd dit het langst vol?

Springtouw

Touwtje springen is leuk wanneer je alleen bent maar zeg nou zelf, met meerdere tegelijk kunnen springen is toch veel leuker? Met het extra lange unicorn SPRINGTOUW van maar liefst 5 meter maak jij een spring feestje op straat of het schoolplein. Deze verdiend zeker een plaatsje in de lijst klein leuk buitenspeelgoed.

Pijl en Boog schieten

Waan je een echte Robin Hood met een eigen PIJL EN BOOG. Bevestig het doel aan de schutting of de muur en schiet erop los. Kan ook tegen de ramen maar daar zal mama of papa iets minder blij mee zijn 😉

springtouw voor kinderen

Uren plezier met buitenspeelgoed

Ballen

Voetballen, korfballen, handballen en nog zoveel meer om met een bal te doen. Deze REGENBOOG BAL kun je met een keycord aan jezelf vast maken waardoor hij niet weg stuitert. Bal plezier gegarandeerd.

Hoelahoepen

Best nog lastig als je dit voor de eerste keer doet maar oefening baart kunst, voor je het weet heb je dit onder de knie. Een HOELAHOEP kan zeker niet ontbreken op deze lijst.

Heb jij nog leuke tips voor klein buitenspeelgoed?

Liefs Kim

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
OI000010

Diamond Painting by Totum + WINACTIE

We knutselen nog even vrolijk verder op deze druilerige dagen van deze maand. Mijn meiden kunnen hier uren mee zoet...
20220205_151750

Review Gps horloges van One2Track + WINACTIE

De kids worden groter en tegenwoordig is onze veilige tuin niet meer de plek waar ze nog willen spelen. Onze...