hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Meisjesschoenen leren laarsjes met panterprint, shoesme laarsjes

Published on november 8th, 2019 | by Barbara

0

Leren laarsjes met panterprint voor Amber

Elke ouder is bekend met het feit dat kinderschoenen duur zijn. Tenminste, als je goede, verantwoorde kinderschoenen koopt. En dat doe je, want iedereen wil het beste voor zijn kind. De eerste keer dat ik goede kinderschoenen ging kopen, toen mijn oudste dochter begon te lopen, schrok ik me rot van de prijs. Maar ja, goede schoenen zijn té belangrijk, dus ook ik kocht ze. Ik weet nog dat ik bang was dat het dan ook nog eens allemaal lelijke schoenen zouden zijn, waar ik dan wel heel veel geld aan uit zou moeten geven, maar niets was minder waar!

Verantwoorde kinderschoenen

Mijn favoriete merk is al die jaren al Shoesme. Mooie, verantwoorde kinderschoenen, sandalen en laarsjes. Elk seizoen koop ik sowieso één goed paar kinderschoenen voor allebei mijn meiden. Dat vul ik dan wel aan met een paar goedkopere schoenen, maar dus in ieder geval één paar waar ze echt goed op kunnen lopen. Dit keer mocht ik een paar leren schoenen uitkiezen voor Amber en ik kan je vertellen: de keuze is reuze! Uiteindelijk zwichtte ik toch weer voor mijn favoriete print: panterprint. Deze print blijft gewoon te leuk en past ook nog eens bijna overal bij. Het werden deze leuke leren laarsjes met panterprint van Shoesme.

leren laarsjes met panterprint

Leren laarsjes met panterprint

De leren laarsjes met panterprint kwamen binnen in een mooie grote doos, die ook nog eens vol verrassingen zat. Zo vonden de meiden er een ballon in, een tasje, een sleutelhanger natuurlijk dé schoenen. En wat zijn ze mooi! De print is ontzettend leuk en gemaakt van een soort kleine haartjes. Op de uitleg (komt ook mee met de doos) staat dat het ponyhaar heet, maar officieel koeienhaar is. Op de zijkant staan glanzende sterretjes die in het licht in alle kleuren veranderen.

leren laarsjes met panterprint, meisjeslaarsjes, meisjes laarzen, panterprint laarsjes

Wat zijn ze leuk!

Zelf schoenen aantrekken

De laarzen kan Amber zelf makkelijk aan- en uittrekken. Ze sluiten met een rits aan de zijkant, waar je aan de bovenkant nog een klein stukje klittenband over vast kan maken, zodat de rits beschermd is en niet open gaat.

leren laarsjes met panterprint

Laarsjes zijn wel kwetsbaar!

In de bijgeleverde uitleg staat dat de laarsjes wel kwetsbaar zijn en bij wild spelen het beste uitgedaan kunnen worden. Dat snap ik, als de meiden in plassen gaan stampen trek ik ze ook gewoon regenlaarzen aan en niet hun goede schoenen. Ik ben natuurlijk eigenwijs geweest en wilde ze even echt goed uittesten. Ik heb Amber de laarsjes dan ook aan laten trekken voor een hele dag school en aansluitend de BSO. Nou, ik kan je zeggen dat de laarsjes dit glansrijk hebben overleefd. Ze zien er nog super uit!

Wij zijn erg blij met deze toffe leren laarsjes met panterprint en ze zullen vaak gedragen worden! Shoesme stelt ons weer niet teleur!

Nieuwsgierig geworden? Bekijk hier de hele collectie meisjesschoenen van Shoesme.

 meisjeslaarsjes
Comments are closed.

Back to Top ↑