hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding lentelook, meisjeskleding, meisjeskleding lente

Published on maart 22nd, 2018 | by Anne

0

Lente favorieten by Anne

Half maart, weg met de kou! Nu mag de natuur geen grapjes meer maken hoor. In mijn gedachten ben ik al druk bezig met lammetjesfeesten, Pasen en voorjaarsbloeiers. Maar in een Nederlandse lente kan alles gebeuren. Ik kan mij nog wel een Pasen in de sneeuw herinneren maar ook een bloedhete Pasen! In mijn favoriete lentelook die ik heb gekozen zie je dat terug. Soms heel zomers andere misschien wat warmer.

Lentelook

Sailors and skinnies

Ik begin meteen met een set die nu al  kan. Een grijze spijkerbroek van tumble n dry. De broeken zitten Emily echt als gegoten, super mooi skinny! Er op een sailor shirt van Scotch R’Belle. Een thema dat eigenlijk nooit verveeld, maar de mooie ruffle mouwen maken het net wat anders. Het vest is een hele gave abrikoos kleurige kleur. Het doet je denken een zoete zomeravonden. En dan komt soms een lekker vest van pas.

Jurkjes

Jurkjes mogen in de kast als lentelook van mijn meisje niet ontbreken! Nu ze groter word, merk ik dat er steeds meer rokjes komen. Er zijn zat modellen die niet te kinderlijk staan. Het fijne van een jurkje is, je bent zo klaar! Deze off- shoulder jurk was dikke liefde bij mij. Er zitten ook nog hele mooie studjes op!

En dan het gestreepte jurkje, “DIE WIL IK”, riep Emily bij het zien! En ik snap het, lekker eigenwijs door de streep verticaal te plaatsen i.p.v. horizontaal. Dit is merk is nieuw en hier op de blog kun je binnenkort er meer over lezen!

Rokjesdag!

Mooi fenomeen hè? Rokjesdag. Dé dag dat  ineens ieder meisje en iedere vrouw weer een rokje uit de kast trekt. Het shirt met de oogjes is eens wat anders. En staat echt super leuk op het cheetah print rokje van Br@nd for Girls. Nu is er een run geweest op deze rokjes maar misschien kan je iets vergelijkbaars vinden?

Een shirt met een toffe popcornprint staat staat geweldig op een zilveren rokje, maar kan dus ook goed op het panter rokje. Rainbow kleurtjes zie je veel in de mode. Maar deze is wel erg leuk door de pailletten én ook nog budget. Like Flo heeft deze zomer echt een toffe collectie en deze gave metallic blauwe kleur is dan ook onweerstaanbaar als lentelook. Je zal echt verbaasd zijn hoe makkelijk hij combineert.

Het spijkershortje is deze lente echt onmisbaar, ik zou er ook nog een paar kniekousen bij dragen. Deze kleur wassing is precies goed. Ik hou van roze, maar helaas we hebben een anti-roze fase. En dat mag, mijn dochter mag eigen keuzes hebben, daarom vond ik het extra leuk dat ze deze roze sweater -top wel geweldig vindt.

Lees meer fashionblogs meisjeskleding >>

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑