hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on maart 5th, 2016 | by redactie

0

LenteKriebels en bloemetjessoep

Heerlijk, het is lente! Dat betekent; alle grijsgedraaide K3 dvd’s de kast in, gordijnen open, kinderen lekker naar buiten, voorjaarsschoonmaak binnen, deuren en ramen lekker open, schone wasgoed buiten aan de lijn, een bakje koffie in de gezellig aangeklede tuin en het genieten kan beginnen. Tenminste, dat dacht ik. Net op het moment dat ik gesetteld ben, na enig geworstel in mijn hangmat, gaat de telefoon. “Pfff…nee niet nu”. “Mama de telefoon gaat!”. “Mammaa…de telefoon!!!”. “Ja lieverd, mama komt eraan!”. Mama moet even uit de hangmat zien te komen. Gelukt!

“Goedemiddag mevrouw wat fijn dat ik u aan de lijn heb”. “Nou ik weet niet of ik dat zo fijn vind” zeg ik zo vriendelijk mogelijk met twee gillende aan mijn been hangende om chips vragende dochters.
“Waar gaat het over?”. “We mogen u een heel mooi aanbod doen”. “Nee dank u wel” zeg ik, “ben op het moment heeeel druk”. (Met mijn hangmat, koffie en zeurende kinderen weliswaar maar dat weet zij niet, alhoewel?) “Oké prima, fijne dag nog!”. “Dank u wel, insgelijks” zeg ik overdreven vriendelijk.

Zo dat was dat, op naar de hangmat. Ohh nee, eerst onze altijd zo hongerige prinsesjes even voorzien van een bakje chippies en een heerlijk bekertje limo. Oké, deze kunnen we ook afvinken op naar de hangmat. “Jaaaa….heerlijk ik lig!”. “Mammaa…ik moet plassen!!!”. “Oh neee mama mijn plasje is er al!”. Pfff…oké daar gaan we weer, uit de hangmat worstelend richting onze kleine plaskabouter. Onze jongste dochter is ondertussen de hele tuin aan het omspitten met een ijslepel en plukt de net vers geplante bloemetjes uit de tuin om er een lekker soepje van te maken. “Kijk mama, ssjoepje….”. Ze komt vol trots binnen met een lading zand en een pannetje verse bloemetjessoep. Dag schoon gedweild vloertje en fris gewassen onderbroekje. Hallo lente!!!
Comments are closed.

Back to Top ↑