hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips

Published on juni 21st, 2013 | by redactie

0

Lekker naar de Boer

Maak kennis met een biologische boer bij jou in de buurt tijdens Lekker naar de Boer op 22 en 23 juni. In dit weekend stellen honderden biologische boeren en tuinders hun erf open voor het grote publiek.

IMG_6027

Zodra je het erf op loopt zie, ruik en proef je wat er zo bijzonder – of eigenlijk zo natuurlijk – is aan biologisch boeren. Kippen, koeien, schapen en varkens hebben lekker de ruimte en eersteklas voer. In de boomgaard kom je nestkasten tegen voor natuurlijke insectenbestrijding door vogels en bijenkasten voor bijen die voor de bestuiving zorgen. Want een biologische boer vindt het vanzelfsprekend om samen te werken met de natuur, zonder chemie en kunstmest.

Tijdens Lekker naar de Boer leidt de boer of boerin je rond over het bedrijf, legt hij je haarfijn uit hoe biologisch werkt en kun je proeven van al het lekkers van zijn land. Kijk daarom nu welke boerderijen bij jou in de buurt meedoen en kom ook Lekker naar de Boer! Het erf is open, je bent van harte welkom!

lekker-naar-de-boer
Comments are closed.

Back to Top ↑