hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen LEGO friends, LEGO friends speelgoed, popster bus

Published on november 23rd, 2015 | by redactie

0

LEGO Friends are forever!

De nieuwste LEGO producten zijn perfect om samen met het hele gezin mee te spelen. Heb je de LEGO Friends Popster Toerbus gevraagd voor je verjaardag en wil je ook graag met de LEGO City Diepzee Helikopter van je broertjes spelen? Combineer dan beide speeldozen en laat de popsterren met de helikopter op tournee gaan. Willen de popsterren optreden in de bergen of op het strand? Roep dan de hulp in van een oudere broer of papa voor het bouwen van de LEGO Technic Off-roader. Deze supersnelle terreinwagen heeft de sterkste wielen en brengt de meidenband op elke plek van bestemming. Niks gezelligers dan met het hele gezin te bouwen en LEGO scènes te bedenken!

Favoriet bij meisjes LEGO Friends speelgoed

In het levendige en prachtige Heartlake City wonen vijf vriendinnen: Olivia, Stephanie, Andrea, Mia en Emma. Zij beleven avonturen, hebben ontzettend veel pret, doen ontdekkingen, bedenken slimme oplossingen en zingen liedjes in drie animatieafleveringen. De vijf vriendinnen kunnen altijd rekenen op elkaar en hun diverse interesses en gezamenlijke creativiteit zorgen ervoor dat ze de boel altijd kunnen redden.

LEGO Friends Popster Toerbus, lego friends speelgoed

LEGO Friends Popster Toerbus

Ga op tournee met Livi de popster in haar toerbus! De bus bevat alles wat een beroemde popster nodig heeft om zich te kunnen voorbereiden op haar shows. Help Livi haar fanmail te lezen in het woongedeelte en oefen daarna samen een paar liedjes op de karaokemachine. Als de bus stilstaat, onthul je het oefenpodium waar Livi kan repeteren. Ontspan nog even in het bubbelbad voordat je richting de concertzaal rijdt, mooi op tijd voor de grote show!

Shop hier >>> LEGO Friends Poster Toerbus

 
Comments are closed.

Back to Top ↑