Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Win/Acties

Published on september 13th, 2017 | by Colinda

0

LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain

LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain is vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD. In dit nieuwe avontuur worden Supergirl, Wonder Woman en Batgirl geconfronteerd met iets wat ze hebben gedaan op Super Hero High, waar zij helemaal niets van afweten. Wie kan hier achter zitten? En misschien nog wel belangrijker, waarom? De stoere meiden doen een onvoorstelbare ontdekking; kunnen ze de verleiding weerstaan?

Synopsis LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain:

Batgirl, Wonder Woman en Supergirl worden op het matje geroepen bij Super Hero High en aangesproken op hun daden. Zij kunnen zich hier helemaal niets van herinneren en ook het gedrag past helemaal niet bij de superheldinnen. Wanneer zij op zoek gaan naar degene die hier achter zit, komen ze in aanraking met gevaarlijke diamanten. Deze diamanten kunnen de controle over iemand zijn gedachten overnemen. Harley Quinn schiet de meiden te hulp, maar zijn ze niet te laat?

Vanaf vandaag verkrijgbaar op DVD hier >>

————————–

WINACTIE 3x kans op DVD

Is jouw kind ook fan van LEGO DC Super Hero Girls en wil jij kans maken op de nieuwste DVD; LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain? Doe mee met onze winactie en vul onderstaand formulier in. De namen van de drie winnaars staan dinsdag 26 september hier op Girlslabel. Good Luck!

WIN de DVD van LEGO DC Super Hero Girls Brain Drain (3x kans)

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

Share Button
Comments are closed.

Back to Top ↑