hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Le Chic meisjeskleding, zomer 2016, kindermode, meisjeskleding, communiekleding

Published on januari 13th, 2016 | by redactie

0

Romantiek & Glamour

Luxe materialen, parels en glitter, ook deze zomer brengt Le Chic meisjeskleding weer een collectie vol onmiskenbare Le Chic looks. De collectie biedt naast de bekende klassieke Le Chic kleuren ook veel opvallende items met krachtige kleuren. De collectie is comfortabel en benadrukt de ‘petit lady look’. Zwierige jurkjes en rokjes gecombineerd met chique vestjes voldoen aan de prinsesjes-eisen van menig meisje.

Le Chic meisjeskleding

Le Chic is klaar voor de Pre Spring zomercollectie 2016 en brengt voor de meisjes romantiek, met het bekende vleugje glamour.  Naast de bekende klassieke Le Chic kleuren, is er een frisse lichte blauw toegevoegd aan deze pre spring collectie. Lieve strikjes en opvallende knopen met parels zorgen ervoor dat de comfortabele items de ultieme Le Chic look krijgen. Zwierige rokjes worden gecombineerd met T-shirts voorzien van sprankelend nieuw artwork en chique vestjes. Nieuwe vormen van harten en strikken zijn rijk vertegenwoordigd in deze collectie.

Een complete collectie voor meisjes die er altijd geweldig uit willen zien. De Le Chic meisjes kiezen dit seizoen voor een romantische speelse look of juist voor klassiek chique.

Bekijk en shop deze nieuwe collectie Le Chic meisjeskleding oa bij:

Kleertjes.com

Le Chic meisjeskleding, zomer 2016, kindermode, meisjeskleding, communiekleding,2

Le Chic meisjeskleding, zomer 2016, kindermode, meisjeskleding, communiekleding,1

Le Chic meisjeskleding, zomer 2016, kindermode, meisjeskleding, communiekleding

Tags: , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑