Koningsdag outfit al paraat?

25 april 2019

Bijna is het weer zo ver. Alle oranje en rood/wit/blauwe kleding en accessoires worden weer opgespoord. Rommel wordt weer verzameld en kleedjes worden weer tevoorschijn getoverd. Tijd voor Koningsdag en alle bijbehorende leuke activiteiten. Leuke rommelmarkten, kinderactiviteiten en lekkernijen, kortom een heerlijke dag voor het hele gezin. Weet je al wat je aantrekt of wat je gaat doen? Kom alvast in de stemming en doe hier je koningsdag inspiratie op.

DIY Koningsdag limonadewikkels >>

Koningsdag inspiratie

Koningsdag inspiratie, koningsdag shoppen, oranje kleding, oranje schoenen, oranje kinderkleding, oranje jas, oranje jurk, oranje tompouce

SHOP HIER

Koningsdag outfit inspiratie

retour jeans, oranje jurk

Oranje jurk

oranje shirt meisje, we fashion girls, koningsdag inspiratie

T-shirt

Hippe luipaardprint

Leuke activiteiten tijdens Koningsdag

De vrijmarkt in Utrecht is een van de populairste vrijmarkten van Nederland. Slenter gezellig rond in de binnenstad, langs de grachten en kom thuis met nieuwe prullaria die je helemaal niet nodig hebt. Geef je kinderen een paar euro en wacht af waar zij hun geld aan uit gaan geven. Door het hele land verspreid zijn leuke dingen te doen. We geven je graag wat Koningsdag inspiratie, maar het is te veel om allemaal op te noemen.

In het Huijgenspark in Den Haag staat alles in het teken van kinderactiviteiten. Daar is het Kinderkoningsdag. Er zijn spelletjes, een open podium en natuurlijk een vrijmarkt.

Ook in Rotterdam is er een hele wijk, Crooswijk, die zich richt op kinderactiviteiten. Fiets rond op je versierde fiets, verkoop je spulletjes en ga swingen op de muziek.

In Amsterdam hebben ze het goed bekeken. In de NDSM werf is een overdekte vrijmarkt. Regelmatig is het slecht weer uitgerekend op Koningsdag en dat maakt daar dus niks uit. Er is ook een kindervrijmarkt en heleboel andere activiteiten voor jong en oud, zowel binnen als buiten. Er is veel meer te doen dan alleen een vrijmarkt, dus zeker een bezoekje waard. Dus mocht het weer tegen zitten gaan we toch met zijn allen naar Amsterdam?

Nog meer leuke Koningsdag inspiratie nodig?

koningsdag outfit

Bij blogger Wiljo zijn ze al helemaal in de stemming!

Nog meer oranje jurken >>

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
loedermoeder mama momlife last minute

Last minute mom

Je hebt moeders die overal aan denken en alles onthouden en je hebt de chaotische last minute mom die alles...