hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on augustus 1st, 2014 | by Colinda

0

Knutselen met Djeco

Soms is het heerlijk om even een middagje te knutselen, lekker freubelen met allerlei knutselspulletjes zoals papier, lijm, glitters, verf, klei, stof en alles wat je nodig hebt om dat ene kunstwerkje te maken. Je kunt natuurlijk iets maken vanuit je eigen fantasie of iets namaken wat je al gezien hebt, maar voor kinderen is het soms ook fijn om een handleiding te hebben hoe je iets moet maken en wanneer het af is het eindresultaat te bewonderen. Is het net zo mooi geworden als op het doosje of eigenlijk nog mooier?!

Djeco is een Franse speelgoedfabrikant uit Parijs en voornamelijk gespecialiseerd in speelgoed voor jonge kinderen. Het bedrijf is in 1954 opgericht door de moeder van de huidige eigenaar, Frederick Michel Dales. Djeco maakt karakteristieke speelgoed wat opmerkelijk, origineel, kwalitatief hoogwaardig en leerzaam is. Zonder twijfel; een van de beste speelgoedmerken! Je moet het wel ontdekken.

Knutseltips van Djeco

Beginnende kunstenaars kunnen hun eigen schilderij maken met een mooi Glitter schilderij, een waterverfschilderij om na afloop op je kamer te hangen of maak eens een zandschilderij met gekleurd zand.

Een bijzondere knutselvorm is Frottage … dat is tekenen, wrijven en spelen tegelijk! Kies een kleurplaat en plaats een van de reliëfkaarten onder het blad. Begin te wrijven over het blad met een kleurpotlood en de motieven komen tevoorschijn, pure magie!

Speciaal voor kleine creatievelingen heeft Djeco een leuke knutselset met rijgkaarten. De grote rijgkaarten hebben een formaat van 20×20 cm. In de mooie hersluitbare doos vindt je ook 4 bolletjes wol, een afgeronde naald en een hulpstukje. Met dit hulpstukje kun je de draad eenvoudig door het oog van de naald heen halen. Leuk om samen te doen met je kleine spruit.

De grotere meiden willen vast hun eigen sieraden en andere juwelen creëren. Hiervoor heeft Djeco een speciale sieradendoos met sieraden setje bestaat uit mooie parels, kralen, elastiekjes, lieve hangertjes en vrolijk gekleurde elastiekjes.

Maak zelf een prachtig bloemen boeket van het merk Djeco. Erg leuk is dat het doosje waar het ingeleverd wordt als een mooie vaas kan dienen wanneer je wonderschone bloemen af zijn. Laat je creativiteit op de vrije loop en verras een bijzonder persoon met deze kleurige bloemen!

Bekijk en ontdek het grote assortiment Djeco knutselartikelen hier >>>

Knutselen met meisjes, Djeco knutselen

Tags: , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑