hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding de kleine koning, kinderaccessoires, kleine koning, shopinspiratie, kindermode, pyjama meisje

Published on oktober 14th, 2018 | by redactie

0

Kleine Koning

Soms stuit je surfend op het web op kleine pareltjes. Van die websites die je in een oog op slag inspireren door wat je ziet en leest en waar je zo een uurtje (of een hele ochtend, middag of avond) zoet bent omdat je alles over ze wil ontdekken. Zo vonden wij het pareltje deze webshop van Kleine Koning. Niet raar dat de eigenaresse van deze super mooie webwinkel met heel veel originele en bijzonder fijne kinderproducten een creatieve achtergrond heeft, dat zie je aan alles.

Webshop Kleine Koning

De webshop van de Kleine Koning beleef  je alsof je een sprookjesboek leest en wat doet Janneke haar best ons steeds weer opnieuw te verrassen en verwennen met mooie spullen voor onze lieve, mooie kleine prinsessen en prinsjes … of moeten we zeggen Koninkjes en Koninginnetjes? Niet alleen verrast ze ons, maar als jouw kleintje in iets van Kleine Koning rondloopt weet ik zeker dat ze voor iedereen om op te vreten zijn … als ze dat al niet waren natuurlijk. Dat maakt deze webwinkel toch net iets fijner dan heel veel andere webwinkels voor moeders met kleine kindjes.

muts meisje, de kleine koning, kinderaccessoires, kleine koning, shopinspiratie, kindermode, pyjama meisje

Kinderkleding en kinderaccessoires voor peuters en kleuters

Kleine Koning verkoopt ook heel bijzondere kinder accessoires. De leukste mutsen, beenwarmers, hoedjes, haarknipjes, maar ook ‘petit scarfs’ vrolijke kindersjaaltje die je op verschillende manieren kunt dragen. Weer helemaal terug van weggeweest. Maar ook de schattige sokken passen helemaal bij de stijl van Kleine Koning. Ontzettend origineel zijn deze kniekousen van het Koreaanse merk  Mini Dressing’.

Favoriet bij ons zijn de mooie kinder pyjama’s! Origineel een super hip en ze dragen ook nog eens heel comfortabel. Ook verkopen ze geweldig grappige en leuke kindertasjes en nog wonderbaarlijk veel meer leuke hebbedingen!

Ga snel kijken in deze leuke webshop

de kleine koning, kinderaccessoires, kleine koning, shopinspiratie, kindermode, pyjama meisje, maillot appels

Maillot met appels

de kleine koning, kleine koning, handtas meisje, gouden tasje meisje, ster tas

Tasje Shooting star

haarband garden, de kleine koning, kleine koning, haarband bloemen, haarband meisje

Haarband ‘Garden’ 

rugzak zipper, de kleine koning, kleine koning, hippe rugzak, trendy rugzak, rugzak meisje, rugzak met hengsel

Rugzak Zipper

 

Wat moet je weten als meisjesmama? Lees de blog >>

Fijne laarsjes voor bij de leuke maillots en beenwarmers, shop ze hier >>

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑