hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Baby kleine koning, meloen print, hippe kinderkleding, zomer 2016

Published on juni 7th, 2017 | by redactie

0

Kleine Koning

Soms stuit je surfend op het web op kleine pareltjes. Van die websites die je in een oog op slag inspireren door wat je ziet en leest en waar je zo een uurtje (of een hele ochtend, middag of avond) zoet bent omdat je alles over ze wil ontdekken. Zo vonden wij het pareltje deze webshop van Kleine Koning. Niet raar dat de eigenaresse van deze super mooie webwinkel met heel veel originele en bijzonder fijne kinderproducten een creatieve achtergrond heeft, dat zie je aan alles.

Webshop Kleine Koning

De webshop van de Kleine Koning beleef  je alsof je een sprookjesboek leest en wat doet Janneke haar best ons steeds weer opnieuw te verrassen en verwennen met mooie spullen voor onze lieve, mooie kleine prinsessen en prinsjes … of moeten we zeggen Koninkjes en Koninginnetjes? Niet alleen verrast ze ons, maar als jouw kleintje in iets van Kleine Koning rondloopt weet ik zeker dat ze voor iedereen om op te vreten zijn … als ze dat al niet waren natuurlijk. Dat maakt deze webwinkel toch net iets fijner dan heel veel andere webwinkels voor moeders met kleine kindjes.

kleine koning, meloen print, hippe kinderkleding, zomer 2016, hippe webshop

Kinderkleding en kinderaccessoires voor peuters en kleuters

Kleine Koning verkoopt ook heel bijzondere kinder accessoires. De leukste kinderbretels, zonnehoedjes, haarknipjes, maar ook ‘petit scarfs’ vrolijke kindersjaaltjes, die je op verschillende manieren kunt dragen. Weer helemaal terug van weggeweest. Maar ook de schattige sokken passen helemaal bij de stijl van Kleine Koning. Ontzettend origineel zijn deze kniekousen van het Koreaanse merk  ‘Mini Dressing’.  De kousen komen in een grijze kleur met twee ogen op de voet en een kleine slangentongetje. Te leuk!

Favoriet bij ons zijn de mooie kinder pyjama’s! Origineel een super hip en ze dragen ook nog eens heel comfortabel. En vergeet dan niet nog even te kijken naar de collectie UV zwemkleding en zonnehoedjes, aparte verkleedkleding en geweldig grappige en leuke kindertasjes en de wonderbaarlijk veel leuke hebbedingen die ze verder nog verkopen!

Ga snel kijken in deze leuke webshop

verkleedkleding_feetje, aparte kinder verkleedkleding, kleine koning, hippe webshop

bloemenkrans_bruidsmeisje, kleine koning, hippe kinderkleding, hippe webshop

Bloemenkrans voor bruidsmeisjes

Prachtige vlinder vleugels

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan:
Facebook0
GOOGLE1k
https://www.girlslabel.com/kleine-koning/
Instagram2k
Pinterest570
Twitter2k

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑

Vind je dit ook leuk ♥ Deel het dan

  • Facebook14k
  • GOOGLE1k
    https://www.girlslabel.com/kleine-koning
  • Instagram2k
  • Pinterest570
  • Twitter2k