Ad SquareAd SquareAd SquareAd Square


Kleding kleertjesfabriek

Published on juli 1st, 2017 | by Colinda

1

SALE by De Kleertjesfabriek

Kinderkleding, fashion en trends is al heel lang de grote passie van Wendy. Haar grote droom om een online kinderkledingwinkel te openen was een logische stap. Bij de Kleertjesfabriek.nl slaag je voor leuke, stoere, hippe en vrolijke kleding voor basisschoolkinderen. 

Kinderkledingmerken waar je blij van wordt

Er is een selectie gemaakt van hippe kledingmerken die jij en je kind(eren) zeker blij zullen maken. Van de meest mooie kinderkledingcollecties kiest ze de leukste items zelf uit. Denk aan; Indian Blue Jeans, Retour, Pepe Jeans, Baker Bridge en Jake Fisher. Daarnaast vind je genoeg inspiratie door middel van trendblogs, waardoor je altijd op de hoogte bent van de nieuwste trends, collecties en andere leuke fashionitems.

Persoonlijk shoppen

kleertjesfabriekEigenaresse Wendy (zelf moeder van een jongen en meisje in de basisschoolleeftijd) weet als geen ander hoeveel tijd en energie het komst om als (werkende) moeder alle ballen in de lucht te houden. Dan is het fijn als je voor de aanschaf van de kleding van je kinderen de deur niet uit hoeft en alles op één adres online kunt bestellen.

Soms twijfel je wel eens bij aanschaf ‘zal het wel de goede maat zijn?’ of ‘wat past er leuk bij die ene broek?’. Het team van de Kleertjesfabriek staat klaar om jou hierbij te helpen. Zij nemen de tijd voor persoonlijke aandacht en zullen er alles aan doen, zodat jij op en plezierige manier heerlijk kunt shoppen.

Ben je nieuwsgierig? Je kunt de Kleertjesfabriek.nl ook volgen via Instagram en Facebook.

Shop nu al deze toffe items met 50% korting tijdens de Summer SALE by De Kleertjesfabriek

kleertjesfabriek, online kinderkledingwinkel

Bekijk meer meisjeskleding inspiratie hier >>>

Share Button

Tags: , , , , , , , ,
One Response to SALE by De Kleertjesfabriek

  1. Pingback: Meisjeskleding korting - shoppen tijdens de SALE #overzicht | GIRLSLABEL

Back to Top ↑