Mijn ideale man…

28 november 2017

Elke vrouw heeft hier wel eens over gefantaseerd. Dé ideale man. En dan hebben we het niet direct over George Clooney of Jude Law. Maar meer over het type ‘perfecte schoonzoon’. En de man van je kinderen.

Laten we beginnen met het uiterlijk. Hoe je het ook went of keert, dat het eerste wat je ziet. Ook als je een blind date zou hebben beoordeel je razendsnel of deze man wel geschikt zou zijn voor jou. De ogen doen het hem vaak volgens mij. Mooie grote ogen met een sprekende kleur. Uiteraard met een brede kaaklijn en schouders. We moeten wel iets hebben om op uit te huilen. En uit onderzoek komt ook naar voren dat wij vrouwen houden van een symmetrisch gezicht. Zo heb je weer wat geleerd vandaag.

Als je de perfecte man genoeg hebt bestudeerd op het uiterlijk, kijk dan naar zijn karakter eigenschappen. Humor, zelfverzekerd en intelligent zijn dan vaak woorden die naar voren komen.

Kleren maken de man

And least but not least: deze ideale schoonzoon draagt uiteraard de mooiste kleding. De outfit die je draagt straalt uit wie je bent, dus ook voor onze mannen. Uiteraard ligt het aan het karakter of de gelegenheid waarin die man zich bevindt, maar een goed pak vind ik eigenlijk altijd wel goed staan. Als basis moet in elke mannen kledingkast toch wel twee goede spijkerbroeken, enkele hemden, een paar polo’s en  t-shirts en een goed jasje hangen.

Maar wat de outfit – en dus die ideale man – nou afmaakt zijn een paar mooie schoenen van vanarendonk eronder. Het klopt dat ik een beetje een schoenen-tik heb, maar ik hou toch wel heel erg van die verfijnde en stijlvolle Magnanni mannenschoenen. Echte klassiekers die mooi staan onder elk pak of jeans!

Wat is jouw omschrijving van de ideale man?

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

verplichtingen tijdens feestdagen

De feestdagen zijn geen (kerst)bal aan!

Het is weer zo ver. De laatste maand van het jaar is aangebroken en dat brengt weer heel veel drukte...
schoenzet pret, schoen zetten voor sinterklaas, schoentje zetten, pieten

Schoenzet-pret: Sinterklaas heeft het hele huis overhoop gehaald…

Wat kan ik toch genieten van Sinterklaas. De spanning bij de kinderen, het oprechte geloof, het uit volle borst zingen...
WIN SHOPPING MONEY, kinderkleding winnen, meisjeskleding winnen

WIL JE WINNEN: 100 euro shopping money

Wie wil er nou niet de allernieuwste meisjeskleding winnen? Wij proberen altijd de leukste meisjeskleding te selecteren en te showen....