hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog kleding inspiraties voor meisjes

Published on juni 14th, 2021 | by Colinda

0

Het is maandag… wat moet ik aan vandaag?

Het is maandag, maar wat moet ik aan vandaag? De dagelijkse struggle van véél meisjes, groot en klein: wat moet je vandaag weer aan? Daarom zorgen wij met onze kleding inspiraties voor meisjes dat je ook vandaag goed voor de dag komt. Jij straalt vandaag in een van deze leuke outfits. Combineer toffe items bij elkaar, en je krijgt een super kleding outfits als deze! Welke outfit is jouw favoriet?

SHOP NU met korting zomeritems

Kleding inspiraties voor meisjes

En dan sta je voor je kledingkast, die waarschijnlijk uitpuilt, en toch weet je niet wat je aan moet vandaag. Heel herkenbaar want dat hebben wij ook dagelijks. Daarom gaan wij voor jullie leuke styling inspiraties maken zodat je lekker kunt kijken wat andere meisjes / dochters dragen en wat hip en hot is op dit moment. Op onze Get the Look pagina op Girlslabel vind je meer styling inspiraties.

kleding inspiraties voor meisjes,  maandag outfit, maandag inspiratie, maandag kleding, stoere meidenkleding, fashion inspiratie, meisjeskleding groen, rock chick, rock kleding meisje, stoere meisjes kleding , denim lover, denim meisjeskleding, denim kinderkleding

Denim jasje & shirt & broek rokje & sandalen

Denim jurkje & denim jumpsuit & sneakers

Maandag outfit

Maandag is helemaal zo’n dag dat je zo je bed uitrolt en echt nog moet bijkomen van het weekend. Geen nood, wij helpen je een handje. Uiteraard houden wij rekening met het wisselvallende weer in Nederland en geven je dan ook altijd twee opties, voor mooie, zomerse dagen en iets minder zomerse dagen. Op maandag mag het lekker casual zijn. Wat vind je van de onderstaande maandag outfit? Leuk voor je dochter?

kleding inspiraties voor meisjes,  maandag outfit, maandag inspiratie, maandag kleding, stoere meidenkleding, fashion inspiratie, meisjeskleding groen, rock chick, rock kleding meisje, stoere meisjes kleding

Blouse jasje & jeans & t-shirt &sneakers

Gilet & t-shirt & rok & sandalen

Dagelijkse kleding inspiraties voor meisjes

Is het vandaag geen maandag of is deze maandag outfit inspiratie niet helemaal je ding? Of ben je benieuwd wat je morgen of de rest van de week aan moet? 

BEKIJK:

Lente zomer meisjeskleding

Het voorjaar is, samen met de zomer, onze favoriete tijd van het jaar. Die eerste zonnestralen kan ik echt van genieten. De blote benen en de met-zonder-jas-naar-buiten-dagen, heerlijk! En vooral in de nieuwe voorjaarscollecties. Voor de meisjes hebben wij al super leuke voorjaars-looks gespot. Heb je onze eerdere kinderkleding trends blog al gelezen? Hier lees je over de nieuwe meisjeskleding trends voor dit seizoen.  Bekijk ook deze leuke voorjaars looks voor meisjes  en zomerkleding voor meisjes.

Meisjesmode blog Girlslabel

Ben je ook gek op mode voor jezelf en je dochter? Volg meisjesmodeblog Girlslabel dan ook op Girlslabel Facebook en Girlslabel Instagram voor je dagelijkse dosis meisjeskleding inspiratie. 

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑