Het is dinsdag … wat moet ik aan vandaag?

18 oktober 2021

Het is dinsdag. Om de een of andere reden vind ik dinsdag de meest saaie dag van de week. En wat moet ik aan vandaag? De dagelijkse struggle van véél meisjes, groot en klein: wat moet je vandaag weer aan? Daarom zorgen wij met onze kleding inspiraties voor meisjes dat je ook vandaag goed voor de dag komt. Jij straalt vandaag in een van deze leuke outfits. Combineer toffe items bij elkaar, en je krijgt een super kleding outfits als deze! 

Kleding inspiraties voor meisjes

En dan sta je voor je kledingkast, die waarschijnlijk uitpuilt, en toch weet je niet wat je aan moet vandaag. Heel herkenbaar want dat hebben wij ook dagelijks. Daarom gaan wij voor jullie leuke styling inspiraties maken zodat je lekker kunt kijken wat andere meisjes / dochters dragen en wat hip en hot is op dit moment. Op onze Get the Look pagina op Girlslabel vind je meer styling inspiraties.

TOPitm Meisjes sweater - Adriana - Licht blauw ,  blauwe meisjes sweater, meisjeskleding blauw

Dinsdag outfit

Dinsdag is de meest saaie dag van de week. Daarom een outfit met kleur, die je een boost geeft. Uiteraard houden wij rekening met het wisselvallende weer in Nederland en geven je dan ook altijd twee opties, voor mooie, zomerse dagen en iets minder zomerse dagen. Wat vind je van de onderstaande dinsdag outfit? Leuk voor je dochter? Een beetje power vandaag!

kleding inspiraties voor meisjes,  dinsdag outfit, dinsdag inspiratie, dinsdag kleding, stoere meidenkleding, fashion inspiratie, meisjeskleding geel, kleding meisje, geel blauwe meisjes kleding , bnosy kleding

Gestreepte broek & sweater & rokje & reversibel winterjas & laarzen

Blouse & broek & winterjas

Geruite tuniek & denim jumpsuit & sneakers

Reversibel winterjas

Dagelijkse kleding inspiraties voor meisjes

Is het vandaag geen dinsdag  of is deze dinsdag outfit inspiratie niet helemaal je ding? Of ben je benieuwd wat je morgen of de rest van de week aan moet? 

BEKIJK MEER INSPIRATIES:

Najaar en winter kleding voor meisjes

Het najaar en de winter is bij uitstek geschikt voor laagjeskleding. Leuke vestjes, fijne sweaters en gilletjes zijn een welkome aanvulling op je garderobe. Bekijk ook deze leuke najaar en winter meisjeskleding inspiraties op ons meisjesmodeblog Girlslabel. 

Lente en zomer meisjeskleding

Het voorjaar is, samen met de zomer, onze favoriete tijd van het jaar. Die eerste zonnestralen kan ik echt van genieten. De blote benen en de met-zonder-jas-naar-buiten-dagen, heerlijk! En vooral in de nieuwe voorjaarscollecties. Voor de meisjes hebben wij al super leuke voorjaars-looks gespot. Heb je onze eerdere kinderkleding trends blog al gelezen? Hier lees je over de nieuwe meisjeskleding trends voor dit seizoen.  Bekijk ook deze leuke voorjaars looks voor meisjes  en zomerkleding voor meisjes.

Meisjesmode blog Girlslabel

Ben je ook gek op mode voor jezelf en je dochter? Volg meisjesmodeblog Girlslabel dan ook op Girlslabel Facebook en Girlslabel Instagram voor je dagelijkse dosis meisjeskleding inspiratie. 

LEES OOK:

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
mooileng, lange broeken voor meisjes, smalle broeken voor meisjes, meisjesbroeken

Smalle broeken voor meisjes én extra lang!+ KORTINGSCODE

Een goed zittende en passende broek vinden is voor meisjes die smal gebouwd zijn of lange benen hebben echt niet...