hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog kleding inspiraties voor meisjes - dinsdag outfit

Published on mei 25th, 2021 | by Colinda

0

Het is dinsdag … wat moet ik aan vandaag?

Het is dinsdag. Om de een of andere reden vind ik dinsdag de meest saaie dag van de week. En wat moet ik aan vandaag? De dagelijkse struggle van véél meisjes, groot en klein: wat moet je vandaag weer aan? Daarom zorgen wij met onze kleding inspiraties voor meisjes dat je ook vandaag goed voor de dag komt. Jij straalt vandaag in een van deze leuke outfits. Combineer toffe items bij elkaar, en je krijgt een super kleding outfits als deze! Een kloddertje roze verf hier … bekijk deze vrijdag door een roze bril!

SHOP NU TOT -30% KORTING TIJDENS DE SALE

Kleding inspiraties voor meisjes

En dan sta je voor je kledingkast, die waarschijnlijk uitpuilt, en toch weet je niet wat je aan moet vandaag. Heel herkenbaar want dat hebben wij ook dagelijks. Daarom gaan wij voor jullie leuke styling inspiraties maken zodat je lekker kunt kijken wat andere meisjes / dochters dragen en wat hip en hot is op dit moment. Op onze Get the Look pagina op Girlslabel vind je meer styling inspiraties.

Dinsdag outfit

Dinsdag is de meest saaie dag van de week. Daarom een outfit met kleur, die je een boost geeft. Uiteraard houden wij rekening met het wisselvallende weer in Nederland en geven je dan ook altijd twee opties, voor mooie, zomerse dagen en iets minder zomerse dagen. Wat vind je van de onderstaande dinsdag outfit? Leuk voor je dochter? Een beetje power vandaag!

kleding inspiraties voor meisjes,  dinsdag outfit, dinsdag inspiratie, dinsdag kleding, stoere meidenkleding, fashion inspiratie, meisjeskleding geel, kleding meisje, geel groene meisjes kleding , nono kleding

Gestreepte broek & geel truitje & reversibel rokje & sokjes & sneakers

Rugtas & spijkerjasje & jurk & zonnebril & sneakers

Dagelijkse kleding inspiraties voor meisjes

Is het vandaag geen dinsdag  of is deze dinsdag outfit inspiratie niet helemaal je ding? Of ben je benieuwd wat je morgen of de rest van de week aan moet? 

BEKIJK MEER INSPIRATIES:

Lente zomer meisjeskleding

Het voorjaar is, samen met de zomer, onze favoriete tijd van het jaar. Die eerste zonnestralen kan ik echt van genieten. De blote benen en de met-zonder-jas-naar-buiten-dagen, heerlijk! En vooral in de nieuwe voorjaarscollecties. Voor de meisjes hebben wij al super leuke voorjaars-looks gespot. Heb je onze eerdere kinderkleding trends blog al gelezen? Hier lees je over de nieuwe meisjeskleding trends voor dit seizoen.  Bekijk ook deze leuke voorjaars looks voor meisjes  en zomerkleding voor meisjes.

Meisjesmode blog Girlslabel

Ben je ook gek op mode voor jezelf en je dochter? Volg meisjesmodeblog Girlslabel dan ook op Girlslabel Facebook en Girlslabel Instagram voor je dagelijkse dosis meisjeskleding inspiratie. 

LEES OOK:

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑