Wat zijn je favo paar kinderschoenen?

27 februari 2019

Nu we de winter langzaam achter ons laten is het tijd om de kledingkast weer eens na te lopen. Wat gaan we dit voorjaar, of zelfs van de zomer dragen. Dit geldt natuurlijk ook voor de schoenen. Een groeispurt kan zo maar roet in het eten gooien, dus wij gaan nu op zoek naar fijne schoenen voor dit voorjaar. Welk model schoen is jouw favoriet? 

Schoeneninspiratie: nieuwe meisjessneakers >>

shoesme laarzen, shoesme boots, shoesme meisjesschoenen

Welk model kinderschoen is jouw favoriet?

Het is bijna lente. Maar wat betekent dat? Draag je dan alleen nog maar lage schoenen? Of mogen de biker boots gewoon onder die rok aan? Ik moet eerlijk zeggen dat wij niet echt naar het seizoen kijken. Maar meer naar comfort en kwaliteit. En onze kinderen kijken alleen naar hoe ze eruit zien, of het nu vriest of dooit, Robyn heeft altijd een paar lage sneakers in gebruik, ook in de winter. En voorlopig draagt ze ook nog gewoon haar bootsMisschien wordt de maillot binnenkort vervangen door kniekousen, maar ook dan draagt ze haar boots gewoon nog een poosje door. Hoe pak jij dat aan? Als jij de kinderschoenen gaat winnen, ga je dan voor echte zomerse sandalen? Of kies je liever neutrale sneakers die je het hele jaar door kunt dragen?

kinderschoenen, zomerschoenen meisjes, shoesme schoenen, shoesme kinderschoenen, shoesme meisjesschoenen

Bekijk hier de gehele collectie

Shoesme collectie voorjaar

De collectie is weer ontzettend uitgebreid en daar houden we van. Prachtige sandalen in verschillende modellen en kleuren. Vrolijke kleurtjes zien we graag voor de blote kindervoeten. Maar je kunt ook andere kinderschoenen winnen. Of zelfs regenlaarzen. En regenlaarzen kunnen we, helaas, in Nederland vrijwel het hele jaar door dragen. Ook zien we ballerina’s in de Shoesme collectie. Ballerina’s zijn altijd ontzettend populair onder de jonge meisjes. Maar als je echt een dagje weg gaat zijn sneakers vaak een stuk comfortabeler. Sneakers met metallic, glitters, schubben of juist egale sneakers die onder iedere outfit kunnen. Ik denk dat er altijd wel iets tussen zit dat bij jou past.

Ook op Babylabel loopt er een kinderschoenen winactie >>

shoesme sneakers, shoesme meisjesschoenen, kinderschoenen winnen, meisjessneakers

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

touzani retour jeans

Een stoer chill-pak voor de meiden van Touzani

Dat een joggingpak tegenwoordig echt niet alleen voor jongens cool is, is wel duidelijk. Ook meiden mogen gezien worden in...
winactie oçhill winnen win actie

Zomer met O’Chill – Pinky Promise + Winactie

Het voelt nog volop als winter door alle sneeuw vorige week, maar de zomercollecties druppelen al weer binnen en heel...
Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...