Kinderschoenen najaar winter 2018 – trends voor meiden

18 oktober 2018

Nu de sandalen, slippers en ballerina’s de kast weer in mogen, is het tijd voor warme en stevige kinderschoenen. Wat zien we op het gebied van kinderschoenen najaar winter 2018? Vaak groeien kindervoeten zo snel, dat het ieder seizoen maar weer afwachten is of ze nog dezelfde maat hebben. Voordeel is dat je weer leuke nieuwe schoenen kan shoppen voor je kleine meid! Wat we zien op het gebied van kinderschoenen najaar winter 2018? Dit jaar zien we veel verschillende schoenen, voor ieder wat wils. Stoer, liefig, comfortabel en glamorous, voor iedere gelegenheid en voor elke type meisje is er volop keus.

schuurman schoenen, meisjesschoenen, meisjeslaarzen

Keq hoge veterschoen cognac

Keq schoen blauw

Keq veterschoen zwart

Keq hoge veterschoen

Keq enkellaars goud

Keq boots fuchsia

Keq boots zwart

Keq enkellaars zwart met ster

Keq enkellaars cognac met ster

Trends kinderschoenen najaar winter 2018

Qua trends zien we veel dezelfde hippe meisjesschoenen als vorig jaar; stoere bikerboots, fijne sneakers en leuke veterbooties. Ook de dierenprints zien we dit jaar terugkomen. Natuurlijk zijn er weer voldoende schoenen met glitters, want girls will be girls. Omdat er regelmatig een plens regen kan vallen en de ondergrond niet altijd keurig droog blijft, zijn goede speelschoenen erg belangrijk. Favoriet bij ons zijn sneakers omdat ze het hele jaar door gedragen kunnen worden en ideaal zitten tijdens dagjes weg of in de speeltuin. Kinderen bewegen zo veel dat een goed voetbed en goede zool noodzakelijk zijn en daarom is het ook een dikke pre als de schoen van goed, ademend materiaal is. Ik ben geen fervent aanhanger van een vast merk, want ik vind het juist leuk om eens wat anders te proberen en af te wisselen. Dus het aanbod kan mij niet groot genoeg zijn.

Bij Schuurman Schoenen vond ik een heel uitgebreid assortiment aan meisjesschoenen. Er zijn veel bekende en hippe merken te koop, maar er zijn ook budgetvriendelijke schoenen. Sinds onze dochter Robyn haar strikdiploma heeft, ging er een wereld voor me open. Vorig jaar richtte ik me op schoenen die zij zelf makkelijk aan en uit kon trekken, maar dit jaar gaan er hier zeker veterboots komen.

Meisjesschoenen, Kinderschoenen najaar winter 2018-2019

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
Retour jeans kidfashion girlslabel kindermode tienermode

Summer musthaves van Retour Jeans

Ja eindelijk daar zijn de temperaturen waar we zo naar verlangd hebben! De lange broeken en truien kunnen achter de...
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...