hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen

Published on februari 22nd, 2014 | by Colinda

0

Vandaag ben ik een tijger …

Carnaval komt eraan en dan willen de kids graag verkleed. Hoe leuk is het om dan meteen hun gezichtjes te schminken, maar soms is het best lastig of heb je niet de juiste make-up in huis. Met de kinderschmink en theater-makeup van Grim’Tout wordt grimeren een makkie! Een beetje make-up, een penseel en een beetje water. En kijk, daar heb je een tijger, prinses, clown of indiaan!

Kinderschmink, voorbeelden kinderen schminken, carnaval kinder schmink

De make-up op waterbasis van Grim’Tout is ontworpen met de grootst mogelijke zorg en respecteert de gevoelige huid van kinderen én volwassenen. Zo is de make-up geproduceerd in Europa, ongeparfumeerd en van hoge cosmetische kwaliteit. Ontdek de vele make-up paletten (met bijbehorende instructies) en originele sjablonen die grimeren super eenvoudig maakt met een mooi resultaat. Heel eenvoudig in gebruik met een beetje water en een spons of penseel. Eenvoudig te reinigen met water en zeep. Voor meer inspiratie, leuke kinderschmink voorbeelden en how-to-filmpjes check hier de Grim’Tout site.

Shop hier alle kinderschmink producten voor de aankomende carnaval >>>

grim-tout, kinderschmink, clown schminken
Comments are closed.

Back to Top ↑