hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs kinderpostzegelactie, collecteren, kinderpostzegerl, goede doel

Published on september 21st, 2018 | by redactie

0

Kinderpostzegelactie: En weer mag de portemonnee open

Lootjes kopen, kinderpostzegelactie, fancy fair verkoop, sponsorloop etc. Ik heb het idee dat de kinderen steeds meer worden ingezet om geld bijeen te krijgen voor de sportclub en/of school. Ik weet dat de overheid niet meer zo scheutig is in hun sponsoring, maar het is hier de laatste tijd iedere maand raak.

Kinderpostzegelactie en de schoolstrijd

Mikki is niet bang en gaat rustig alleen langs de deuren om bijvoorbeeld loten voor de Grote Clubactie te verkopen. Maar niet iedereen stelt zo’n bezoekje langs de deur op prijs, net als dat niet ieder kind staat te juichen om langs de deuren te gaan. Dus toon een beetje begrip voor de kinderen van de kinderpostzegelactie.

De kinderen worden geprikkeld om veel lootjes te verkopen, omdat ze dan prijzen kunnen winnen, maar als je wijk overspoeld wordt met verkopers van diverse sportclubs blijven er weinig adresjes over. De lotenverkoop levert vaak veel geld op voor de club, waardoor er weer mooie materialen gekocht kunnen worden. Maar als de scholen een nieuw speeltoestel willen aanschaffen, dan is daar vaak ook een sponsorloop of fancy fair voor nodig.

Dan worden er weer opa’s, oma’s en andere familieleden gebeld om toch maar geld bijeen te sparen, want weigeren is eigenlijk geen optie. Binnenkort begint de kinderpostzegelactie weer en daarmee ook de concurrentie onder scholen om zoveel mogelijk te verkopen, dus geven ze de kinderen net een uurtje eerder vrij zodat ze eerder kunnen gaan lopen.

Meehelpen bij de schoolacties

Ik heb zelf meerdere keren meegeholpen met diverse acties, b.v. een bloembollenverkoop wat heel veel geld voor de sportclub opleverde, maar ook heel veel tijd en inzet kostte.  En daar ontbreekt het bij de meeste mensen aan…

Ouders én kinderen zijn druk met school, werk, sporten, muziekles etc. Het wordt steeds moeilijker om originele acties te bedenken en om ouders en kinderen te motiveren voor die acties. Voorlopig hebben wij in ieder geval genoeg koeken, ansichtkaarten en potgrond in huis én kans op €100.000, maar omwille van de sportclubs, de school en indirect dus ook de kinderen blijven we ons inzetten bij de diverse acties.

mikki, kinderpostzegelactie, basisschool, geld inzamelen

Wel of geen huisdier?>>

Bekijk de outfit of de day>>

 

 

 

 

 

 

 

Tags: , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑