SPLASH!!

10 september 2014

Een nieuw seizoen betekent een nieuwe garderobe.  Niet alleen volwassenen zijn bezig met de laatste modetrends, maar kinderen zijn tegenwoordig erg bewust van hun kledingstijl.  Ook zij willen de nieuwste trends dragen. Voor de hippe kids hebben wij daarom de belangrijkste modetrends van winter 2014/2015 voor kinderen op een rijtje gezet, waar we er telkens een van uitlichten en dit keer is dat de kindermode trend SPLASH!

kinderkleding trend splash, girlslabel

En wat een leuke opkomende trend hebben we gespot: SPLASH!! die nu ook al wel gezien gezien wordt, maar van de zomer 2015 echt doorzet en gespot is bij verschillende merken. Super makkelijk ook, een vlekje meer of minder je ziet en weinig van. Deze trend zien we in shirts, broeken,en rokken maar ook in accessoires van sjaals tot schoenen.. erg leuk en je krijgt helemaal zin om te knoeien en zijn al voorzien van de nodige vlekken en kleurige drippings.

TEKENEN OP JE SHIRT OF TAS

Hoe leuk is het als je op je shirt of tas je eigen ontwerp van SPLASH kan maken en altijd geweten dat er ergens een designer in je verscholen zit? Je hebt zo dan je eigen unieke shirt of tas die je niet in een winkel kan krijgen kortom er is weer genoeg leuks te doen en te krijgen.

En dan ook nog even dit: LIFE IS TOO SHORT TO WEAR BORING CLOTES 🙂

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Ontwerp-zonder-titel-3

De perfecte winter outfit in 2023 ziet er zo uit

Hey fashionista’s! Zoals je wel voelt aan de temperaturen is de winter 2023 weldra in het land. Dat betekent dat...
quapi meisjeskleding

Quapi – Hey knapperd!

Tja nu denk je natuurlijk, hoeze ‘Hey knapperd’! Nou dat zullen we je even uitleggen.. Quapi is afgeleid van het...
cowboylaarzen voor meisjes

Cowboylaarzen voor meisjes – Bootstock

De cowboylaars zien we al enkele jaren in het straatbeeld voorbijkomen. In tegenstelling tot andere jaren worden deze boots voor...