Ik ga op vakantie en neem mee …

20 april 2019

Bijna meivakantie en dat betekent voor een heleboel kindjes op vakantie, een weekendje weg of een leuk logeerpartijtje. En wat is er nou leuker dan je eigen koffer inpakken? Met de kinderkoffer van Trunki kan je kind de koffer ook makkelijk zelf dragen, of erop zitten om er mee weg te rijden. Met de schouderband zou je hem ook om kunnen hangen, maar dat kan eigenlijk alleen als ie niet te zwaar is. Jaylinn rijdt er het liefste mee rond. En regelmatig beland er speelgoed in, zonder dat er een logeerpartij is, maar het ruimt zo wel lekker op.

trunki koffer, kinderkoffer, kinderkoffer trunki

Kinderkoffer Trunki met hippe prints

De kinderkoffer van Trunki kan tegen een stootje. Het is echt een kinderkoffer, geschikt voor een weekendje weg. Er zijn verschillende hippe kleuren en prints. Hartstikke leuk voor zowel jongens als meisjes. Je kunt ze zelfs ook nog versieren op je eigen manier met speciale Trunki stickers. Zo herken jij je koffer direct.

Maar naast deze lieveheersbeestprint zijn er meer opvallende kleuren. Het is een kinderkoffer, dus opvallen mag! Bekijk hier de leukste kleuren en prints. Welke koffer is bij jou thuis favoriet?

trunki koffers

De bagage rondrijden

Het leukste van deze kinderkoffer is toch wel er zelf op zitten en rondrijden. Met of zonder bagage valt dat goed in de smaak.

koffer inpakken, logeerpartijKinderkoffer Trunki

Hebben jullie al plannen voor de vakantie? En heeft jouw dochter nog geen koffer? Deze kinderkoffer van Trunki is een musthave. En ook super leuk om te gaan logeren met een hippe kinderkoffer van Trunki.

Wat neemt jouw dochter altijd mee als ze gaat logeren? Jaylinn neemt altijd haar prinsessenschoentjes mee. Je weet tenslotte nooit wanneer ze van pas komen. En zonder knuffels, favoriete pop en lievelingspyjama is geen logeerpartij echt compleet. Maar gelukkig past dat allemaal makkelijk in deze kinderkoffer.

Kies je favo koffer en ga op reis!

trunki koffer, kinderkoffer, kinderkoffer trunki

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...