hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Reizen trunki koffer, kinderkoffer, kinderkoffer trunki

Published on april 20th, 2019 | by Mi-choe

0

Ik ga op vakantie en neem mee …

Bijna meivakantie en dat betekent voor een heleboel kindjes op vakantie, een weekendje weg of een leuk logeerpartijtje. En wat is er nou leuker dan je eigen koffer inpakken? Met de kinderkoffer van Trunki kan je kind de koffer ook makkelijk zelf dragen, of erop zitten om er mee weg te rijden. Met de schouderband zou je hem ook om kunnen hangen, maar dat kan eigenlijk alleen als ie niet te zwaar is. Jaylinn rijdt er het liefste mee rond. En regelmatig beland er speelgoed in, zonder dat er een logeerpartij is, maar het ruimt zo wel lekker op.

trunki koffer, kinderkoffer, kinderkoffer trunki

Kinderkoffer Trunki met hippe prints

De kinderkoffer van Trunki kan tegen een stootje. Het is echt een kinderkoffer, geschikt voor een weekendje weg. Er zijn verschillende hippe kleuren en prints. Hartstikke leuk voor zowel jongens als meisjes. Je kunt ze zelfs ook nog versieren op je eigen manier met speciale Trunki stickers. Zo herken jij je koffer direct.

Maar naast deze lieveheersbeestprint zijn er meer opvallende kleuren. Het is een kinderkoffer, dus opvallen mag! Bekijk hier de leukste kleuren en prints. Welke koffer is bij jou thuis favoriet?

trunki koffers

De bagage rondrijden

Het leukste van deze kinderkoffer is toch wel er zelf op zitten en rondrijden. Met of zonder bagage valt dat goed in de smaak.

koffer inpakken, logeerpartijKinderkoffer Trunki

Hebben jullie al plannen voor de vakantie? En heeft jouw dochter nog geen koffer? Deze kinderkoffer van Trunki is een musthave. En ook super leuk om te gaan logeren met een hippe kinderkoffer van Trunki.

Wat neemt jouw dochter altijd mee als ze gaat logeren? Jaylinn neemt altijd haar prinsessenschoentjes mee. Je weet tenslotte nooit wanneer ze van pas komen. En zonder knuffels, favoriete pop en lievelingspyjama is geen logeerpartij echt compleet. Maar gelukkig past dat allemaal makkelijk in deze kinderkoffer.

Kies je favo koffer en ga op reis!

trunki koffer, kinderkoffer, kinderkoffer trunki

Tags: , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑