Kleding combineren tot de juiste look

28 maart 2018

Toen ik klein was, waren de ‘regels’ rondom wat je droeg heel gemakkelijk. Je kocht namelijk vaak een setje. Bij dat ene jurkje hoorde die legging en dat vestje. Kleuren die perfect op elkaar waren afgestemd of juist dezelfde kleur hadden. Is dat gelukkig tegenwoordig even anders! Kinderkleding combineren was nog nooit zo makkelijk! In dit blog een paar tips.

Kinderkleding combineren TIPS!

Een printje + een uni

Ik hou ontzettend van printjes, het kan me niet zo gek mogelijk. En het leuke van die prints: je kunt ook naar hartenlust combineren. Mix bijvoorbeeld een broekje met print, met een shirtje in een uni kleur. Die kleur kan ook voorkomen in het broekje, maar kan je juist ook mixen met  met een totaal andere kleur. Hoe groter het verschil tussen de printjes en kleurtjes, hoe modieuzer het soms wordt. Let er wel op dat het niet gaat vloeken. En met print óp print moet je ook oppassen, dit kan wel, maar let dan op de kleuren

quapi_kidswear, kinderkleding combineren, meisjeskledingPaar goede basics

Kies bewust voor een paar goede basics die je goed onderling kan combineren. Over die goede basics hoef je dan niet lang na te denken, zoals een goede skinny jeans en fijne vestjes. Vooral als je haast hebt – wat nog wel eens voorkomt in een druk gezin – zijn die goede basics zo gepakt. En het leuke van kinderkleding combineren is dat je die basics ook tof kan afwisselen met dat ene unieke jasje of jurkje.

Mix & match mooie merkjes

Dan komen we meteen bij het volgende punt. Want ook met verschillende kinderkleding merken kan je er lekker op los combineren. Vaak zijn de grote merken goed te combineren omdat ze allen werken volgens de laatste trends. Daar geven ze allemaal hun eigen draai aan, en daarom matchen ze ook zo goed bij elkaar.

KLEUR!

De zomer komt er weer aan, dus dan mogen we lekker los met kleur! En als er één merk is dat goed overweg kan met kleur, is het wel Quapi. De frisse, vrolijke en  herkenbare kleuren uit de zomercollectie van Quapi zorgen voor een fijn gevoel en dat hoort natuurlijk helemaal bij de zomer.

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

meisjes-zomerkleding-nono

Pre spring collecties 2024! Are you ready?

Het is nog te koud voor blote benen onder dat te gekke nieuwe voorjaarsrokje, maar er is overal aan gedacht...
1200x800

Carnaval meiden outfit shop inspo!

Onder in het land gaan ze binnenkort weer een paar dagen verkleed de hort op want het is weer bijna...
meisjeskleding-korting-sale

De laatste winter items shop je in de sale!

De maanden met de R, we zitten alweer halverwege. Niet echt het moment om nog een complete wintergarderobe aan te...