Leuke kinderfilms voor de meivakantie

18 april 2019

Twee weken schoolvakantie betekent genoeg tijd voor leuke dingen. Soms is het ook lekker om even te luieren en de bioscoop vinden wij daar een prima plek voor. Ik kijk inmiddels vaker een animatiefilm in de bios dan een film voor mezelf, maar ik geniet wel van die rust. Dus vandaar dat ik graag deze kinderfilm tips met je deel. Lekker even onderuit zakken en de handen vrij hebben. En eerlijk is eerlijk, meestal zijn die kinderfilms ook erg leuk voor de ouders.

Alle bioscoop winacties >>

De leukste kinderfilm tips

casper en emma, casper en emma film, casper en emma op jacht naar de schatCasper en Emma zijn weer terug. Dit keer gaan ze op jacht naar een schat. Dit duo is razend populair en dit is al weer hun 7e film, zij horen zeker thuis tussen onze kinderfilm tips. Dit voorjaar reizen de kinderen af naar het zuiden van Noorwegen om vakantie te vieren. Op het strand vinden ze een mysterieus kistje met allemaal bijzondere voorwerpen erin. De vriendjes zijn nieuwsgierig en gaan op onderzoek uit, waarna ze een bijzonder avontuur beleven.

De film draait gaat op 19 mei in voorpremière en vanaf 29 mei is de film overal te zien.Wij mogen 2 x 2 kaartjes voor deze film weggeven, doe je mee? Laat je emailadres hier achter en misschien ben jij dan wel de gelukkige winnaar.

Let op. De kaartjes voor deze film worden pas toegestuurd wanneer de film in bioscoop draait, dus dat duurt nog even.

 

Kom alvast in de stemming en kijk thuis lekker naar Casper en Emma op DVD.

Kinderfilm Geheim agent Marnie is een echte aanrader

Vanaf 25 april kun je deze gezellige familiefilm gaan kijken. De lieve oranje huiskat Marnie wil graag geheim agent worden. Helaas blijkt niet iedereen te zijn wie hij zegt dat hij en wordt Marnie ontvoerd. Pas dán gaat het grootste avontuur echt beginnen….

Het is een komisch, maar zeker ook hartverwarmende film. Leuk voor het hele gezin. Deze mag zeker niet ontbreken bij deze kinderfilm tips.

kinderfilm tips, kinderfilms, marnie geheim agent

cats op zoek naar kattopia, cats animatiefilm, cats kinderfilm, kinderfilm tipsEen van de leukste kinderfilm tips met dieren

Dieren ontbreken zeker niet in dit overzichtje van kinderfilm tips. Er is nog een film met een kat in de hoofdrol: Cats, op zoek naar Kattopia. Een film over een avontuurlijke kat, Raf die op een spannende reis gaat.

Vader Banjer maakt zich enorme zorgen. Hij twijfelt geen seconde en reist samen met Ar achter zijn zoon aan. Samen trotseren ze de grote stad, op zoek naar Raf die ondertussen in steeds grotere problemen raakt. Komt Banjer op tijd om zijn zoon te redden?

Wat was dit een leuke film! Robyn vond hem heel leuk. Ze hoefde er niet om te huilen, maar het was wel hartverwarmend. We kunnen natuurlijk niet te veel verklappen over het verhaal, maar het was best spannend. Komen ze aan op Kattopia?

 

 

Masha en de Beer 2Masha en de Beer vol humor

Wie kent Masha en de Beer nou niet? Het popperige meisje met een klein hartje en de grote lieve beer. Samen maken ze allerlei gekke avonturen mee. Als Masha in de penarie zit, helpt Beer natuurlijk en hoe vaak Masha ook voor problemen zorgt… Beer helpt haar altijd. Dit was trouwens geen echte film, maar korte afleveringen. Aan elkaar gepraat door Masha op een theaterpodium. De kinderen hebben daar verder geen erg in en gaan in iedere aflevering gewoon mee in het verhaal. En ook mijn man kon deze humor wel waarderen. Prima film dus voor het gehele gezin.

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
totum knutselpakket knutselen kids diy

De vrolijke Rainbow Pets van Totum

Kennen jullie de vrolijke Rainbow pets al? Toen deze huisdieren klein waren en in de achtertuin speelden, zagen ze voor...