Kinderfeestje: Wat gaan we doen?

21 november 2017

Het is weer zo ver. Anne wordt bijna 7 jaar en mag een kinderfeestje geven. Voor ons weer de uitdaging om iets leuks en origineels te bedenken. Anne viert haar kinderfeestje samen met een vriendinnetje en in totaal worden 12 meisjes uitgenodigd. We zoeken dus iets leuks voor 14 jonge meiden. Het is best lastig iets leuks te bedenken. De tijd van de indoor speeltuin ligt eigenlijk achter ons, maar toch is het wel leuk om ook iets actiefs met ze te doen. En dan moeten we natuurlijk nog rekening houden met alle feestjes die al geweest zijn. Zo zijn ze dit jaar al naar een modefeestje inclusief modeshow geweest, hebben ze zeemeermin zwemmen gedaan en hebben ze hun eigen pizza’s gebakken.

Kinderfeestje 7 jaar

We wisten in ieder geval een ding zeker: we gaan het niet thuis houden, maar willen graag ergens naar toe. Na wat zoeken op internet en rondkijken, hadden we het gevonden. We gaan naar Shakes & Cakes in Oldenzaal! Een leuke nieuwe hotspot waar je terecht kunt voor veel lekkers. De moeders gingen uiteraard eerst een keertje kijken en testen en we namen een heerlijke freak shake. Super lekker! We namen de mogelijkheden voor het kinderfeestje door. Ze bieden verschillende activiteiten aan. Omdat we graag ook iets actiefs wilden, hebben we gekozen voor de fotospeurtocht door de stad en daarnaast de high tea met pancakes. Het feestje was geregeld!

De grote verjaardag

We hielden het feestje op zaterdag. Na het verzamelen thuis, gingen we op weg naar Shakes & Cakes. We begonnen met ranja met wat lekkers en daarna werd gezongen voor de jarigen en werden de cadeaus uitgepakt. Wat een feest! Vervolgens gingen we de fotospeurtocht doen. De groep werd in tweeën gesplitst en onder begeleiding gingen we de stad in. We hadden super geluk met het weer. Ondanks dat het november was, scheen het zonnetje en was het lekker om buiten te zijn. Tijdens de speurtocht werden leuke opdrachten gedaan en foto’s gemaakt en was uiteraard ook tijd voor wat lekkers. Na ongeveer een uur waren we weer terug. De tafels waren inmiddels leuk gedekt met allemaal lekker dingen, zowel zoet als hartig. En dan ging er wel in na de speurtocht buiten. De high tea zag er heerlijk uit en de pancakes smaakten goed. De meiden aten hun buikjes vol. Na de high tea volgde de prijsuitreiking. Welke groep had de opdrachten van de speurtocht het beste uitgevoerd? Gelukkig was iedereen een winnaar en was er voor iedereen een prijsje.

Wat een leuke meidenfeestje

De meiden hebben genoten. Het was een heerlijk feestje. Wij als ouders hebben ook genoten. Genietend van een kopje koffie hielden we een oogje in het zeil en uiteraard deden we enthousiast mee met de speurtocht en hebben we ook van de high tea mee gesnoept. Na afloop kregen de jarigen ook nog een gevulde snoeppot mee. Ze waren helemaal in hun nopjes. Wat ons betreft een aanrader dit feestje. Het was goed georganiseerd en heel lekker. En we hebben natuurlijk geboft met het weer.

Ben jij ook nog op zoek naar een leuk kinderfeestje voor meiden? We maakten een TOP 5 meiden feestjes >>>

kinderfeestje 7 jaar, meidenfeestje

kinderfeestje 7 jaar, meidenfeestje

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Even voorstellen...

Even voorstellen – Leandra (loedermoeder)

Even voorstellen hoe het werkt in deze loederfamilie die hun kind gewoon een koekje geeft als ze dat wil, de...
picknick kinderfeest meisje

Kinderfeest; een avontuurlijke picknick

Het is wat met die kinderfeestjes tegenwoordig. De een viert het nog uitbundiger dan de ander. Hoe vier je het? Met...
P3301673

Super handig: kant en klare knutselpakketten van Glitterbaas

Voor alle ouders van meisjes die van glitter en knutselen houden, lees vooral even verder. Knutselen is natuurlijk altijd leuk,...