hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kinderfeestjes kinder high tea, high tea met kinderen

Published on maart 4th, 2020 | by Barbara

0

Dit is écht leuk om met je kinderen te doen!

Je kent het wel, je kinderen hebben vakantie, zelf heb je ook een dagje vrij en je zoekt iets leuks om te doen. Maar wat? Het krijspaleis (a.k.a. de binnenspeeltuin) zie je echt niet zitten. Het regent buiten, dus de kinderboerderij is ook niet echt aantrekkelijk. Er draaien geen leuke films in de bios en een museum is je nu net effe te cultureel. Dus, wat dan?

De leukste meidenfeestjes >>

High tea met kinderen

Nou…..een kinder high tea! En als je het echt helemaal goed aan wil pakken: een kinder high tea. Je zit gezellig lekker binnen in een restaurantje, neemt lekker wat leesvoer/tekenspullen voor je kindjes mee en krijgt ondertussen de lekkerste hapjes en theetjes. Klinkt goed toch?

De leukste meidenfeestjes, kinder high tea

Oh no. Met die 2 draken?

Ja dat is het ook! Ik werd een paar weken geleden uitgenodigd om een kinder high tea bij te wonen in Tilburg. Mijn 1e gedachte was: oh no. Met die 2 draken? Dat wordt afzien. Maar ik ben toch gegaan en we hebben het zo leuk gehad! We zaten heerlijk met z’n drietjes aan een tafeltje met heerlijke stoelen mét armleuningen, wat fijn is want dan donderen ze er niet meteen af. Ik kreeg een heerlijke Prosecco om mee te beginnen en de meiden lekker een glas ranja.

kinder high tea in tilburg

Lekker hapjes

Gelukkig kwamen al snel de kleurboeken op tafel (die was ik zelf dus vergeten) waardoor ik me echt wel een beetje kon ontspannen. De meest heerlijke hapjes kwamen op tafel. Speciaal voor de meiden ook heerlijke croissantjes en schattige worstenbroodjes.

Het toetje mochten we zelf uit gaan zoeken, super leuk en interactief voor de meiden. Echt slim bedacht. We hebben echt oprecht heerlijk gegeten en het een paar uur ontzettend gezellig gehad. Een oprechte aanrader!

Onze speciale kinder high tea was bij Grand Café Puur in Tilburg, maar vind je op steeds meer plekken in Nederland.

kinder high tea
Comments are closed.

Back to Top ↑