hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on november 3rd, 2019 | by Manja

0

Kind van deze tijd 

Je zult denken bij bovenstaande titel, een kind van deze tijd? Ja! Dit kwam als eerste naar boven, toen ik mijn achtjarige dochter met haar mobieltje bezig zag. Tik tok is het helemaal hoor, hebben jullie ook van die meiden die met armen en benen de gekste bewegingen maken!? Als je naast ze zit. Ik noem het ook wel het tik tok virus!

Bekijk Zara in haar 4President outfit >>

Kind van deze tijd

Want jeetje hoe anders is het tegenwoordig! En dan ben ik echt nog niet zo oud, maar kwa jeugd, groeien de kinderen echt wel heel anders op dan “wij” in de 90er jaren. Laat staan voor die tijd 😉 Wie had toen kunnen bedenken dat er een mobiel zou gaan bestaan, MET internet. Ik was al zo tevreden met mijn Nokia3310, en het snake spelletje. Nee, ik mocht toen het internet er net was, een half uurtje achter de computer, en zeker niet langer, want dat tikte toch lekker aan op die telefoonrekening. En dan het geluidje naar de verbinding toe, en dan meteen door naar msn om de vrienden te spreken die je 5 min geleden nog kind van deze tijd, moderne kinderen, meisje 8 jaar, kinderen opvoeden in 2019gesproken had. Wat een (fijne) tijd! Oké nu voel ik me dus wel oud, omdat zoals ik al zei het zo verschillend is met nu! Behalve het spreken van je vriendjes en vriendinnetjes van 5 minuten er voor. 😉

Ze kennen alle vloggers

Ze weten van klein naar groot wat vloggen is, kennen vaak de meeste bekende vloggers van you tube en ik verwonder me er vaak over, hoe veel ze dan nog weten ook van een vlogger. Meestal is het net zo’n iets te druk aanwezig persoon, die ze op geluidsniveau 100 zetten en je nog net niet, van schrik je kop koffie laat vallen.

Tik Tok

Ik zing ondertussen liedjes mee die ik niet ken, en ergens ken ik ze ook wel, want ik hoor ze misschien zo’n 20 keer achter elkaar op tik tok! “Mam ken je dat liedje? Hoe dan!?”
Een paar weken verder en ik denk dat ik ook de bewegingen er bij kan maken! 😉

Ik zeg dan ook regelmatig mag het even wat zachter, wat minder, of leg de mobiel nu maar even weg. Want ja gelukkig speelt ze ook nog graag buiten, maar eerlijk is eerlijk als ze de kans krijgt..

Facebook en Instagram

En dan kijk ik op facebook en Instagram en denk dit zijn echt “kinderen van deze tijd”. Op die momenten denk ik, ik word gek van dat ding. Maar werden mijn ouders dat vroeger ook niet van mij, met mijn MSN en de bezette telefoonlijn!? We zijn in zekere zin allemaal kinderen van een eigen tijd.

Ik vind het lastig soms, en ook ik zelf kan niet ontkennen dat ik te vaak op mijn mobiel kijk en dingen check, want ja blijf wel een moeder van deze tijd natuurlijk! 😉
Comments are closed.

Back to Top ↑