Kidz Art is Funky Magic!

13 augustus 2016

Het merk waarbij je even goed moet kijken; is het nou kunst? Of is het nou een jurkje? Gewaagde kleurencombinaties, bijzondere details en lekker out of the box-thinking. Precies waar kinderen zo goed in zijn. Kidz Art kleding heeft weer een collectie om heel blij van te worden!

Meer leuke meisjeskleding >>

Kidz Art kleding Chique? Nee, funky! 

De nieuwe Kidz Art kleding collectie brengt glanzende, matte en fel gekleurde stoffen dwars door elkaar. En met een gouden twist: het mag immers best wat chiques hebben! Of chique…misschien is funky meer het goede woord. Daarom naast de mix van stoffen en de gouden twist ook volop pailletten, glans, franjes en mooie artworks. Wanneer je het nog afstyled met een neon gebreid vestje, dan ben je er helemaal zeker van dat de hoofden vol bewondering zullen draaien!

Be happy!

Dus word jij ook zo blij van een gouden hand met een hartvormig steentje op je T-shirt of jurk gecombineerd met een neon pink legging? Of een glanzende diamant op je T-shirt? Dan moet je toch echt voor de invulling van je kledingkast bij Kidz Art zijn. Nep bont, felle gekleurde dessins, je kunt elke combi zo MAGIC maken als je zelf wilt. Het belangrijkste doel van Kidz Art: Als jij er maar HAPPY van wordt!

Mix van uitersten

De ontwerpen van Kidz Art vinden hun inspiratie in de onuitputtelijke mix van sportswear en high fashion. Tel daar etnische invloeden bij op en je krijgt een unieke mix van uitersten, die het (jaar in jaar uit bewezen) binnen de Kidz Art collectie perfect met elkaar kunnen vinden.

Nieuwsgierig? Bekijk en shop deze toffe Kidz Art kleding collectie oa bij:

Kixx-Online

Kidz art kleding, KIDZART, nieuwe collectie kidz art winter 2017, girlslabel

Kidz art kleding, KIDZART, nieuwe collectie kidz art winter 2017

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
mooileng, lange broeken voor meisjes, smalle broeken voor meisjes, meisjesbroeken

Smalle broeken voor meisjes én extra lang!+ KORTINGSCODE

Een goed zittende en passende broek vinden is voor meisjes die smal gebouwd zijn of lange benen hebben echt niet...