hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding Kidz art kleding, KIDZART, nieuwe collectie kidz art winter 2017

Published on augustus 13th, 2016 | by redactie

0

Kidz Art is Funky Magic!

Het merk waarbij je even goed moet kijken; is het nou kunst? Of is het nou een jurkje? Gewaagde kleurencombinaties, bijzondere details en lekker out of the box-thinking. Precies waar kinderen zo goed in zijn. Kidz Art kleding heeft weer een collectie om heel blij van te worden!

Meer leuke meisjeskleding >>

Kidz Art kleding Chique? Nee, funky! 

De nieuwe Kidz Art kleding collectie brengt glanzende, matte en fel gekleurde stoffen dwars door elkaar. En met een gouden twist: het mag immers best wat chiques hebben! Of chique…misschien is funky meer het goede woord. Daarom naast de mix van stoffen en de gouden twist ook volop pailletten, glans, franjes en mooie artworks. Wanneer je het nog afstyled met een neon gebreid vestje, dan ben je er helemaal zeker van dat de hoofden vol bewondering zullen draaien!

Be happy!

Dus word jij ook zo blij van een gouden hand met een hartvormig steentje op je T-shirt of jurk gecombineerd met een neon pink legging? Of een glanzende diamant op je T-shirt? Dan moet je toch echt voor de invulling van je kledingkast bij Kidz Art zijn. Nep bont, felle gekleurde dessins, je kunt elke combi zo MAGIC maken als je zelf wilt. Het belangrijkste doel van Kidz Art: Als jij er maar HAPPY van wordt!

Mix van uitersten

De ontwerpen van Kidz Art vinden hun inspiratie in de onuitputtelijke mix van sportswear en high fashion. Tel daar etnische invloeden bij op en je krijgt een unieke mix van uitersten, die het (jaar in jaar uit bewezen) binnen de Kidz Art collectie perfect met elkaar kunnen vinden.

Nieuwsgierig? Bekijk en shop deze toffe Kidz Art kleding collectie oa bij:

Kixx-Online

Kidz art kleding, KIDZART, nieuwe collectie kidz art winter 2017, girlslabel

Kidz art kleding, KIDZART, nieuwe collectie kidz art winter 2017

Tags: , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑