hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Fashionblog kidz art jurk, kidz art zomercollectie, kidz art jurk, kidz art meisje

Published on juni 8th, 2019 | by redactie

0

Trendy en kleurrijk de zomer in met Kidz Art

Kidz Art is en kleurrijk en trendy label uit Amsterdam ontworpen door Mary-Ann van Dam. De vrolijke gekleurde prints, en de mooie kwaliteit stof maken dit een favoriet kledingmerk voor mijn meisjes. De kleding van Kidz Art is verkrijgbaar van maat 92 tot en met maat 152. Wij ontvingen een super zomerse Kidz Art jurk.

meisjesmode, meisjesjurk, gouden leggingZomers jurkje

kidz art jurkKidz Art jurk voor een zonnige dag

Rosalie kreeg een waanzinnig vrolijk meisjesjurkje met neon print en een glanzende metallic goudkleurige legging uit de zomercollectie. Het zijn de details die het setje weer apart maken. Het jurkje heeft een neonkoordje om de middel en op de legging zit onderaan bij de enkel een vorm van een mondje. De legging heeft van boven een stevige elastische taille met verschillende kleuren.

Deze outfit mag mee op reis

Het nieuwe setje moest uiteraard mee op vakantie naar Spanje. Geen betere plek om dan natuurlijk je nieuwe jurkje aan te kunnen.

Het fijne is gedurende de ochtend kon de legging aan en naarmate het heerlijk werd op het strand ging de legging uit en had ze alleen de Kidz Art jurk aan.

Bij thuiskomst uiteraard moest ook de was worden gedaan en geloof mij dit is niet binnen 1 dag gedaan na 10 dagen vakantie.

De kleding van Kidz Art blijft super mooi na de was. De kleuren van het jukje en zelfs de metallic legging zien er nog als nieuw uit. Qua kleuren is het een setje dat iedereen staat of je nou donker bent of niet. Het zijn mooie felle kleuren maar niet dat het je na 1 keer dragen al verveelt. De kleding is onderling met andere items uit de collectie makkelijk met elkaar te combineren.

Kidz Art gaat wereldwijd

Kidz Art is een Nederlands merk maar sinds kort ook verkrijgbaar tot ver over de grens. Zelfs in de USA en China kunnen zij nu plezier hebben van de mooie kleurrijke kleding!

Wij zijn in ieder geval heel blij met deze Kidz Art jurk en zullen het nog vaak dragen. Hier een favoriet!

Kidz Art bedankt voor het leuke setje!

Love,

Georgina

Kidz art jurk, kidz art outfit, kidz art set, kidz art meisje, kidz art

 

Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑