hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Boeken

Published on juli 4th, 2014 | by redactie

0

Kidsproof

Hij klinkt ons nu zo bekend in de oren de term: Kidsproof. Als je meiden wat ouder zijn denk je bij het horen van deze term misschien aan al die leuke boekjes met ontelbaar veel tips voor een dagje uit, weekeindje weg, vakantie of stedentripje met je meisjes.

Maar als je net ouders bent moeten alle tripjes buiten de deur vooral erg “kidsproof” zijn. Dan gaat het nog om kleine dingen zoals: Kan ik daar haar potje opwarmen? Ik hoop dat de DVD speler niet op kruiphoogte zit en in godsnaam laat ze niet net een nieuwe witte bank hebben die ze vies gaat maken met haar plakhandjes. Een tripje naar het strand lijkt een grote volksverhuizing en dan nog niet te spreken over een weekeindje weg of een week zomervakantie. Alles moet mee om niet mis te hoeven grijpen.

Gelukkig worden we met de jaren allemaal wat meer “kidsproof” en hebben we wat later aan een pop, kleurboek of DS genoeg om onze meisjes zoet te houden onderweg.  En alle uitstapjes, weekeindjes weg en vakanties mogen best een avontuur zijn. Wij genieten meer van onze kleine dames wanneer ze met hun teentjes schelpjes uit het zand werken en dan vol ongeloof bekijken hoe die beestjes zich weer onder het zand verstoppen. Die speeltuin op het strand is niet meer nodig, maar was wel erg fijn toen we ze dicht bij ons wilden hebben. Toch passen we jaren lang onze uitstapjes aan de wensen van onze dames aan, zodat ook wij van een relaxte vakantie kunnen genieten. De tijd gaat toch al veel te snel en op een bepaalde leeftijd willen ze vast niet eens meer met ons op pad…of toch wel, zolang er te shoppen valt én er leuke jongens zijn;)

Kidsproof boekjes

Momedia heeft een paar geweldige Kidsproof boekjes waar alle ouders veel tips, inspiratie en bovenal ontspanning uit zullen halen. Ben je op zoek naar een zonvakantie met je meisjes of wil je met haar een weekeindje weg in Nederland, Belgie of Duitsland? Kidsproof heeft heel veel leuke ideetjes voor jullie. Maar ook voor tips over Kamperen op de leukste Campings van Frankrijk kun je een boekje bij ze vinden.

Willen alle mama’s en papa’s gewoon even alleen weg dan hebben ze gelukkig ook heel veel 100% stedentrips, 100% cultuur,100% shopping boeken om samen van te genieten. Ze hebben zelfs een boekje 100% romantiek! Want hoe Kidsproof je leven met kinderen ook kan zijn, zo heel af en toe is het ook erg fijn om samen of met vriendinnen op te laden toch? Klik hier voor meer Kidsproof tips en inspiratie >>>
Comments are closed.

Back to Top ↑