hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on september 22nd, 2014 | by redactie

0

Kidsfashion – Girlslabel

Wij van Girlslabel, willen graag alle ouders informeren over alle mooie en super leuke items die er te krijgen zijn voor meisjes. Zo informeren wij jullie ook over alle te gekke kinderkleding die er dit seizoen verkrijgbaar is. Wij zijn benieuwd welke kleding jouw meisjes dragen en welke kleding jij koopt voor ze! Op deze manier kunnen andere ouders ook inspiratie opdoen en kunnen we laten zien wat alle meisjes in Nederland en België graag dragen.

Kidsfahion-kinderkleding-inspiratie-girlslabel-mimpi-meisjeskleding-lofff-meisjeskleding

Heb jij net nieuwe kinderkleding gekocht voor je dochter en vind jij dat dit haar zo goed staat en wil jij dit delen met ons? Stuur een foto van jouw dochter in haar nieuwste outfit naar info@girlslabel.com en wie weet staat jouw kleine kidsfashion model binnenkort tussen al onze mooie meiden op de Kidsfashion Pagina van Girlslabel. De kleding moet van het nieuwe seizoen zijn (dus nu winter 2014-2015) en laat weten van welk kledingmerk de kleding is en waar je het gekocht hebt. Vergeet ook niet te vermelden hoe jouw kleine fashionmodel heet en hoe oud zij is. Wij zijn benieuwd!

Kidsfashion Girlslabel

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>
Comments are closed.

Back to Top ↑