Stay-at-home deze kerst

11 december 2020

Jingle bells, jingle all the way! Rudolph the rednosed reindeer, ooh dennenboom, let it snow! Ben jij al in kerstsfeer? Nou Veerle wel hoor. Met haar heerlijk zachte kersttrui van Bristol zingt ze de hele dag kerstliedjes. Op school, in de auto en bij de boom, overal zingt ze!

Kersttrui mag iedere dag in december

Het is zo heerlijk dat de feestmaand er weer is. En Bristol speelt daar weer prima op in. In hun collectie hebben ze de leukste en mooiste items die perfect bij de kerst horen. En je kunt ze ook kado geven!

kersttrui, kersttrui meisje, kersttrui bristol, foute kersttrui kind

Wat een super leuk trui Veerle

Pyjama’s, warme pantoffels, sokken, en natuurlijk kersttruien! En kijk deze trui van Blue Queen nu eens. Prachtig oudroze van kleur met een rendier erop en een grappig rood strikje. De trui is superzacht en lekker warm. Perfect voor de kerst. En Bristol heeft nog veel meer van dit soort truien voor het hele gezin.

kersttrui, kersttrui meisje, kersttrui bristol, foute kersttrui kind

Trui met rendier afbeelding

Stay-at-home kerst

En heb je de cosy collectie al gezien? Perfect voor een stay-at-home kerst. Wist je eigenlijk al dat er meer dan 100 Bristolwinkels in Nederland zijn? Ze zijn vooral bekend om de ruime collectie schoenen die ze verkopen, maar ze verkopen heel veel kleding en accessoires.

BEKIJK HIER DE COSY COLLECTIE

Mocht er geen winkel in de buurt zijn, dan is er een fijne en overzichtelijke webshop. Niet alleen leuk voor jezelf, maar voor de hele familie, en natuurlijk ook voor kadootjes. Onze boom staat inmiddels, en Veerle heeft geholpen met opzetten. In style natuurlijk met haar nieuwe trui. En jullie? Hebben jullie je kerstoutfit al in huis? Zo niet, snel naar Bristol!

kersttrui, kersttrui meisje, kersttrui met rendier

Kersttrui meisje, kersttrui bristol, kersttrui kind, foute kersttrui kind

LEES OOK:

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

feestoutfit voor meisjes, feestkleding hema, feestjurk, feestkleding meisje

Feestoutfit voor meisjes; betaalbaar en trendy

Wat een heerlijke tijd breekt nu aan. Overal gezellige lichtjes en versiering, bijna iedereen kijkt wel uit naar de feestdagen...