hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips kerstfair, kerstfair op landgoed keukenhof

Published on december 1st, 2016 | by redactie

0

Kerstfair op Landgoed Keukenhof

In een van de meest bijzondere tuinen van Nederland, Landgoed Keukenhof, vindt van 8 tot en met 11 december KERST OP LANDGOED KEUKENHOF plaats. Omgeven door talloze sfeerlichtjes, entertainment in Dickens’ sfeer en muzikaal omlijst door verschillende kerstkoren brengt deze Kerstmarkt je direct in een echte kerststemming.

Tijdens Kerst op Landgoed Keukenhof kun je al je kerstinkopen doen op de gezellige Kerstmarkt. Geniet van heerlijk eten en drinken en de sfeervolle kerstkoren die prachtige liederen vertolken, shop voor mooie mode en accessoires, antiek, interieur en styling en natuurlijk volop kerstdecoraties. Op het open podium mogen zangers, zangeressen en bandjes de sterren van de hemel zingen. Ook is er volop entertainment voor de kinderen tijdens Kerst of Landgoed Keukenhof. Geniet van de warme sfeer tijdens Kerst op Landgoed Keukenhof en vind de mooiste koopjes tijdens deze gratis Kerstmarkt.

Kijk hier voor meer informatie.

kerstfair, kerstfair op landgoed keukenhof

kerstfair, kerstfair op landgoed keukenhof
Comments are closed.

Back to Top ↑