hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Babykamer

Published on juni 4th, 2014 | by redactie

0

Kekke muursticker boom

Er zijn tegenwoordig veel leuke muustickers verkrijgbaar voor kinderen. Bij meisjes zijn bijvoorbeeld vlinders en vogels populair. En natuurlijk ook nog steeds prinsessen. Zeer populair voor babykamers zijn de mooie muursticker bomen die verkrijgbaar zijn van diverse merken.

muursticker boom, muursticker vogels, muursticker kinderkamer

De muursticker bomen van KEK Amsterdam zijn echter net een beetje anders, een beetje “kekker”, waardoor ze bij zowel jonge als iets oudere meisjes heel goed in de smaak vallen. De variant Chalkboard Tree is gemaakt van schoolbord materiaal waar je met krijt van alles op kunt schrijven en ook weer wegpoetsen. Handig voor als je wel eens wat vergeet. En de Birdhouse Tree wordt geleverd met handige haakjes, waar je bijvoorbeeld jassen, kleding of tassen op kunt hangen. De schattige vogeltjes zijn levensecht en de blaadjes zijn uitgevoerd in mooie kleuren en een variatie aan schattige patroontjes.

KEK Amsterdam is een oer-hollands merk. Vanuit haar eigen studio in Amsterdam ontwerpen ze onder andere zeer mooie muursticker bomen. Die net een beetje anders zijn dan anders. Eigenzinnig, verrassend, met een knipoog en met veel liefde ontworpen.

Een kleintje op komst? Of is de kamer van je dochter toe aan een make-over? Denk er dan eens over na om een hippe “boom” in haar kamer te “planten”. Bij Hippebeestjes.nl vindt je de mooiste muursticker bomen!

muursticker boom. kek amsterdam muurstickers, hippebeestjes.nl, girlslabel
Comments are closed.

Back to Top ↑