SHOP TIP: Lifestyle voor echte meisjes 💕

3 februari 2020

Wij zijn verliefd op alle mooie accessoires van Jut en Juul waarmee je het kamertje, je huis en eigenlijk zelfs het hele leven van je meisje (en jezelf) mee kan versieren. We hebben de nieuwste trends uit het enorme mooie ‘Lifestyle for kids’ assortiment van Jut en Juul voor je geselecteerd maar er is nog veel meer. Dus ga snel zelf kijken wat er nog meer te ontdekken valt!

Lifestyle for kids

lifestyle for kids, jut en jul, kinderwinkel, meisjescadeau online kopen, online kinderwinkel

Shop hier

=

Jut en Juul lifestyle for kids

Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft een zeer verrassend assortiment met mooie kwalitatieve bekende baby- en kinder merken. Aangevuld met veel unieke en originele kinderlabels die je in deze combinatie niet zomaar overal tegen komt. Want check de unieke knuffels van Jellycat eens! En je slaagt hier sowieso of het nu om gaat om de mooiste lamp of bedhemel voor haar kamertje of haar eerste super originele rugzakje voor de crèche of naar school.

Kinder accessoires en inspiratie

HIP dit seizoen zijn de merken Konges Slojd, prachtige haarbanden van Atelier des Femmes/FillesBYMELO meisjes sieraden. Dit is nog maar een piepkleine greep uit het enorme mooie kinderlifestyle assortiment van Jut en Juul. Dus ga snel zelf kijken wat er nog meer te ontdekken is! Dit is echt een geweldig fijne webshop waar je alles heel makkelijk online kunt kopen. En als je zou in de gelegenheid bent, bezoek dan ook de fantastische winkel in Leiden. En ook hier ben je snel even zoet. Al was het maar om de enorme dosis inspiratie die je opdoet bij Jut en Juul Lifestyle for kids.

Bekijk en shop hier de verrassende, hippe en trendy lifestyle accessoires voor de meisjes bij;

Jut en Juul Lifestyle for kids

bymelo, kindersieraden, ketting luipaard, dieren ketting, ketting kind

Kindersieraden BYMELO

verlichting kinderkamer, verlichting meisjeskamer

Nachtlamp Konijn

Kijk hier voor meer meisjes lifestyle inspiratie >>>

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

Z8 Newborn, z8 newborn babykleding, z8 2021, z8 babykleding, z8 newborn nieuwe collectie

Z8 newborn nieuwe collectie

Goed nieuws voor alle moeders die fan zijn van het merk Z8! De nieuwe Z8 newborn collectie is vanaf nu...
like flo, like flo winterjas, wintercollectie 2018

Nummer Zestien; alle bekende merken onder 1 dak

Bij Nummer Zestien kun je de mooiste, leukste en meest hippe meisjeskleding van trendy merken gewoon online bestellen. Stoer, lief,...
kinderbedden

Kinderbedden van Petite Amélie

Wat hebben we weer een prachtige webshop gevonden, vol met de leukste accessoires, decoraties en meubels voor baby- en kinderkamers; Petite...