hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding jurk met dieren, jurk met dierenprint, lovestation 22, zazi brands, jurk lovestation 22, lovestation 22 zomercollectie

Published on juni 7th, 2019 | by Priscilla

0

Vrolijke zomerjurk met dierenprint

“Kleding waar kinderen en hun ouders blij van worden”. Daar kan Elyne zich wel in vinden want wat een leuke kleurtjes en printjes! Elyne koos voor deze jurk met dieren print van Lovestation22.

Nog een leuke zomerjurk met een heel andere look >>

jurk met dieren, jurk met dierenprint, lovestation 22, zazi brands, jurk lovestation 22, lovestation 22 zomercollectieVrolijke zomerjurk

De zomercollectie met meisjeskleding van LoveStation 22 van 2019 is lekker fel roze, gepaard met zwartwit printjes en gecombineerd met wat rustigere tinten zoals kaki. Wat we ook veel zien zijn de dierenprints die gebruikt zijn, van grote giraffen tot grappige aapjes. Vrolijke tops en jurken met dieren. Om helemaal vrolijk van te worden tijdens deze sombere eerste maanden van het jaar. We kunnen niet wachten tot de zomer!

Jurk met dieren van LoveStation 22

Elyne is helemaal gek van het giraffenjurkje dat ze mag reviewen. Samen met de gouden glitterlegging voelt ze zich helemaal klaar voor de zomer. Ze roept ook meteen: “Mama, de stof is zo lekker zacht!” Voor ons dametje is dat wel belangrijk, harde en kriebel stofjes zijn hier uit den boze.

Het meisjesjurkje is van bijna 100% organisch katoen gemaakt, en de opdruk van de giraffen is prachtig omstikt met roze stiksel. Op de wit met zwarte streepjes achtergrond treden deze statige beesten nog net iets meer naar voren. We hebben nog nooit zo’n jurk met dieren print gezien. Leuk detail is dat de achterkant knal roze is, en laat dat nou 1 van Elyne’s lievelingskleuren zijn. De prachtige gouden glitterlegging is mooi dun, aan de binnenkant heerlijk zacht en kleurt mooi bij de bruin gele tinten van de giraffen.

Lange nek? Nee lange tong!

Elyne kan niet stoppen met naar die giraffen te kijken als ze voor de spiegel staat. Als baby vond ze die al prachtig in de dierentuin en kon uren naar ze kijken. Ze hoopt ze ook ooit nog eens in het wild te zien: “wanneer gaan we naar Afrika mama?” ;0) Dat laatste zal niet zo snel gebeuren maar wat ik wel kan doen is een leuk weetje over de giraffe aan haar voorlezen. Want op de site staan namelijk allemaal leuke weetjes over de dieren die in de prints gebruikt worden, dat maakt de jurk met dieren nog specialer. Elyne luistert aandachtig.

Ook leuk: sneakers met dierenprint >>

Vooral de informatie over de 20cm lange tong vindt ze interessant en probeert samen met haar broer te meten hoe lang haar eigen tong is. Ze concludeert dat deze geen 20cm is maar dat ze ook geen bladeren van de bomen af hoeft te halen voor eten.

Nieuwe jurk met dieren shoppen voor WNF!

Dus niet alleen leuke vrolijke kleding maar net even iets meer met de weetjes op de site en door het kopen van de kleding steun je ook nog goede doelen. In dit geval is dat het project Wereldnatuur in Nederland van het WNF. Wij weten waar we gaan shoppen voor Elyne haar zomerkleding! Elyne is dol op dieren, dus een top of jurk met dieren is perfect voor haar.

Elyne is 128cm lang en draagt 134/140cm. Voor Elyne valt de legging net iets te groot maar straks als het wat warmer is en ze wat gegroeid is past het perfect. De jurk vind ik prima passen met haar lengte, deze valt net op haar knieën, en kan dus ook nog zeker aan als ze wat gegroeid is.

lovestation 22, zazi brands, jurk lovestation 22, lovestation 22 zomercollectie

jurk met dierenprint, lovestation 22, zazi brands, jurk lovestation 22, lovestation 22 zomercollectie

Shop deze leuke jurk hier

Tags: , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑