Nieuwe attractie Julianatoren zorgt voor kriebels in de buik

24 april 2019

Er is een nieuwe attractie geopend in de Julianatoren. Lees onze Julianatoren review en bekijk de foto’s zodat je vast een beeld krijgt bij het park. Het is echt een heerlijk pretpark voor naar basisschoolgaande kids. Het park richt zich op kinderen tot 10 jaar. Voor ons was het heerlijk dat de kids overal zelf in kunnen en mogen. Wij hebben genoten van een geslaagd familie uitje.

Nog meer leuke uittips >>

de hoge hoed, nieuwe attractie, pretpark attractie

Speciale dagjes uit voor in de zomervakantie >>

Julianatoren heeft nieuwe attractie

Julianatoren heeft een nieuwe attractie en wat voor een! Voor sommige kinderen is het nog een beetje spannend, terwijl andere kinderen het heerlijk vinden. Voor onze Julianatoren review mochten wij als een van de eersten deze nieuwe attractie, genaamd de Hoge Hoed proberen. En dat liet Robyn zich geen 2x zeggen. Zij houdt wel van snelheid en spanning en gierde het uit in deze attractie.

jul en julia, jul en julia theater, julianatoren review, julianatoren theater

Julianatoren review score

Onze kids geven Julianatoren 2 dikke duimen omhoog. Wat hebben ze genoten. De Julianatoren review hebben wij met heel veel plezier gedaan. We hebben echt een topdag gehad met zijn vieren. De kinderen konden echt overal in. Sef is inmiddels ook langer dan 1 meter, dus dat was voor ons perfect. De grens van wel/niet met begeleiding lag vaak bij de 90 centimeter en de 1.20.

cas de ranger experienceJulianatoren review van de Superleuke Lenteweken

Natuurlijk mogen de Superleuke Lenteweken niet ontbreken in onze review van Julianatoren. Van 19 april t/m 5 mei zijn er de Lenteweken in Julianatoren. Wat houdt het precies in? Er zijn leuke, extra activiteiten. Zo hebben wij de show van Cas de Ranger gezien. Maar naast de live show, waar ik trouwens ook mama’s in actie heb gezien, is er ook een Cas de Ranger Experience. Ga zelf op onderzoek uit en leer iets nieuws over de planten en dieren in  omgeving van Julianatoren. Beantwoord de vragen en ontvang een persoonlijke boodschap van Cas de Ranger.

En ook Dino en Dina hebben wij in actie gezien, als zij gaan dansen kun je niet stil blijven staan. Sowieso wilde Robyn iedere show zien en de theatershow van Jul en Julia en ‘De kroon van de baron ‘ was dan ook een groot succes. Wat leefde Robyn mee met het vinden van de kroon. Prachtig!

En geen dag in Julianatoren is compleet zonder Mevrouw Suikerspin. Dus vlak voor we naar huis gingen, kon Robyn haar nog net even een handje geven. Als je online je tickets besteld krijg je korting. Daar kun je weer een ijsje voor halen 😉

helicopter attractie

Ook al mag je alleen in een attractie. Soms is het gewoon leuker als mama zich er gezellig bij propt. Vanuit de helicopters konden we meteen het park goed bekijken vanuit de lucht.

Outfit inspiratie voor een dagje weg >> 

Share on facebook
Delen op Facebook
Share on pinterest
Delen op Pinterest

Lees ook

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2022, jubel kinderkleding

De zomer in je bol #Summervibes + korting

zomerkleding meisjes, meisjeskleding zomer 2021, kindermode zomer 2021, strandkleding meisje, zomerjurkjes, meisjeskleding zomer, kinderkleding zomer
buitenspeelgoed voor meisjes

Het leukste buitenspeelgoed voor meisjes

Buitenspelen is zo ontzettend belangrijk voor kinderen. Niet alleen voor de gezondheid en de beweging maar ook voor de ontwikkeling....
kasteel duinrell pretpark uitje vakantie

Kids er op uit! Duinrell, daar kikker je van op.

Met de kids er op uit, wie vind dat nou niet leuk? Het blijft natuurlijk ook bijzonder om steeds weer...