hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding

Published on september 30th, 2015 | by redactie

0

Jubelen met Jubel

Heb jij het fantastische meidenmerk JUBEL al ontdekt? Het super vrolijke merk bestaat sinds 2007 en is sterk groeiend in de Nederlandse markt. Het ontstaan van het merk begon met de vraag naar kleurrijke jurkjes, welke uitgroeide tot een complete Jubel kinderkleding collectie.

Waar komt de naam JUBEL vandaan?

De naam JUBEL (afgeleid van het werkwoord ju·be·len) staat voor vrolijkheid, vreugde en positiviteit. Dit is ieder seizoen weer zeer goed zichtbaar. Fris, vrolijk en kleurrijk, daar ga je toch ook van JUBELen!

jubel, stars, girlslabel

Jubel kinderkleding

JUBEL kinderkleding is geschikt voor elke dag en elke gelegenheid. Bovendien wordt in de gehele collectie veel aandacht besteed aan het draagcomfort en de vele mooie details.

In de wintercollectie van JUBEL kinderkleding zien we onder andere prachtige Fake Fur giletjes, heerlijk zachte fluffy rokjes en comfy jurkjes voorbij komen. Zijdezachte stoffen met mooie betoverende details. Geweldige sterrenprintjes met een sprankeltje glitter  maken het tot een waar feestje! Ook denim blauw staat centraal in deze wintercollectie van het vrolijke meisjeskledingmerk.

Kortom, het is een frisse, comfy en girly collectie met een feestelijk tintje waarvan alle meisjes (en mama´s natuurlijk) gaan JUBELEN!

Bekijk en shop deze vrolijke meisjeskleding collectie bij;

HAPPYBEE

jubel, rokje, winter2016, girlslabel

jubel, winter2016, girlslabel

LEES OOK:

Tags: , , , , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑