hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Kleding jottum kinderkleding, jottum meisjeskleding, nieuwe collectie jottum, jottum zomer 2015

Published on januari 19th, 2015 | by Colinda

0

For girls with dreams!

Romantisch, een tikje nostalgie en een flinke dosis originaliteit! Dat is typisch kleding van het Nederlandse kinderkledingmerk Jottum. Met zijn klassieke look met frisse en eigentijdse accenten valt de kleding van Jottum bij veel meisjes in de smaak. De uitbundige ontwerpen met hun romantische en fantasierijke looks blijven mooi, maar de ontwerpen zijn keer op keer klassiek van stijl, maar door het gebruik van eigentijdse materialen en hippe dessins is de kleding van Jottum altijd modieus. Frisse en contrasterende kleuren maken het geheel helemaal van nu. In kleding van Jottum voelt ieder meisje zich ware een prinses.

jottum kinderkleding, jottum meisjeskleding, nieuwe collectie jottum, jottum zomer 2015

Voor de meiden is de Jottum kinderkleding collectie echt een sprookje. Mooie jurken bewerkt met roosjes of vestjes in de mooiste kleuren en met de mooiste afbeeldingen en prints. Een ware blikvanger is het jurkje Sofield, met een porselein servies foto print in mooie zomerkleuren. Om het geheel af te maken zijn er praktische leggings verkrijgbaar. Jottum kinderkleding heeft een feestelijke look and feel. Als je een feestje of andere belangrijke gelegenheid hebt, is het bij uitstek geschikt. Je dochter zal het middelpunt van het feest zijn met zijn of haar Jottum outfit. Maar Jottum kinderkleding kan ook casual gedragen worden. In combinatie met een spijkerjasje en laarjses bijvoorbeeld wordt een rokje met rushes weer helemaal stoer. Zo is Jottum kinderkleding iedere dag een feest om te dragen.

Shoppen? Bekijk en shop deze prachtige collectie van Jottum bij:

Kleertjes.com

jottum kinderkleding, jottum meisjeskleding, nieuwe collectie jottum, jottum zomer 2015, jottum meisjesjurken

Lees meer kindermodeblogs >>

Ga naar de Girlslabel Shop >>

Hippe meiden schoenen >>

Hippe meisjes jurken >>

Tags: , , , , , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑