hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Uittips JACKIE EN OOPJEN

Published on oktober 14th, 2020 | by redactie

0

Nieuwe bioscoopfilm: JACKIE EN OOPJEN

Just Film Distribution brengt op 14 oktober de spannende en vooral grappige avonturenfilm Jackie en Oopjen in de bioscoop. Tijdens een bezoekje aan het Rijksmuseum weet de 12-jarige Jackie niet wat haar overkomt: Rembrandts beroemde schilderij van Oopjen Coppit komt plotseling tot leven! Oopjen, die inmiddels zo’n 400 jaar oud is, komt terecht in een wereld die ze niet kent. Waarin bijvoorbeeld bier niet meer het gangbare dagelijkse drankje voor de hele familie is. Waarin we weten dat je een banaan eerst moet pellen voordat je hem kunt eten. En waarin we onze behoefte op de wc doen, in plaats van in een willekeurige bloempot.

Meer herfstvakantie uittips >>

JACKIE EN OOPJEN

Het zorgt voor hilarische momenten, maar brengt Jackie ook in de problemen. Want hoe gaat ze die wereldvreemde Oopjen ooit verborgen houden voor haar moeder? En hoe komt Oopjen weer terug in het schilderij?

JACKIE EN OOPJEN, bioscoopfilm JACKIE EN OOPJEN

Bekijk hier de theater van JACKIE EN OOPJEN

De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks.

Als Jackie na sluitingstijd langs hun portretten loopt, volgen de ogen van Oopjen (Sarah Bannier) haar. Jackie dacht dat ze het zich gewoon inbeeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn. Plotseling staat Oopjen voor haar neus, maar Jackie wil niets van haar weten. Ze denkt dat het een verklede actrice is. Maar al snel wordt duidelijk dat Oopjen de waarheid spreekt. Ze is uit het schilderij gestapt omdat ze dacht dat Jackie Aeltje was, het zusje wat ze al jaren kwijt is.

Wanneer Oopjen haar vergissing inziet is ze radeloos. Maar de stoere Jackie heeft een groot hart en bovendien is ze gewend om iedereens problemen op te lossen. Ze neemt Oopjen stiekem mee naar huis, zodat ze samen op zoek kunnen naar het schilderij van het verloren zusje. Maar hoe gaat ze die wereldvreemde Oopjen ooit verborgen houden voor haar moeder? En hoe komt Oopjen weer terug in het schilderij?

Het antwoord op dit alles zie je vanaf 14 oktober in de vrolijke familiefilm Jackie en Oopjen.

Volg Jackie en Oopjen ook op Facebook en Instagram

WINACTIE (2x kans)

Wil jij ook samen met je dochter naar deze leuke film. Of misschien wil je dochter wel met haar BFF. Doe mee met onze winactie en maak kans op 2 vrijkaarten + playmobil poppetjes. 

Vul onderstaand formulier in en laat weten waarom jij naar deze bioscoopfilm JACKIE EN OOPJEN wilt gaan. De namen van de 2 winnaars staan binnenkort hier op Girlslabel. Good Luck!

De gelukkige winnaars zijn: Lissanne Bons en Suzanne Hin. Van harte gefeliciteerd! Stuur een mailtje naar info@girlslabel.com met je adresgegevens. Dan zorgen wij dat jullie zsm dit leuke prijzenpakket thuisgestuurd krijgen. Veel plezier!

Doe ook mee aan deze bioscoopfilm winacties >>
Comments are closed.

Back to Top ↑