hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Blogs

Published on februari 27th, 2013 | by redactie

0

Italiaanse mannen …

“In Italie zijn de mannen veel leuker”

Ik keek mijn dochter verbijsterd aan. Er vloog van alles door mijn hoofd. Als je 5 bent speel je met barbies en poppen maar denk je niet na over Italiaanse mannen. En als je dat wel doet dan is er toch iets niet helemaal in orde.

Gelukkig blijkt mijn dochter geen vroegrijpe mannenverslindster te zijn. Op de vraag van wie ze deze wijsheid had kon tot mijn grote opluchting ook maar één antwoord goed zijn: K3! Natuurlijk had ik het kunnen weten. Toch checkte ik het nog even bij mijn andere dochter. Die had het ook gehoord, op TV, van K3.

Als ik naar mezelf op 5-jarige leeftijd kijk zie ik een wereld van verschil. Mijn dochter Meike is al een tijdje op een jongetje uit de klas die toevallig ook nog onze achterbuurjongen is. Soms wisselt het even maar het is al maanden steady. Ze is er openhartig over en vind het prachtig. Mijn andere dochter is er veel minder mee bezig. Het is leuk om te zien hoe verschillend onze meiden zijn.

Natuurlijk is het schattig, grappig en lief en laten we ze gewoon gaan. Maar Italiaanse mannen in de wereld van K3, is het nou echt nodig ? Ik ben benieuwd wat jij er van vindt.

 XX

 

Ellen, Kidswatersport 

Tags: , , , , ,
Comments are closed.

Back to Top ↑