hippe babykleding, zwangerschap, zwanger, kinderkleding, blogs, mamablogs, babylabelhippe jongenskleding, jongensmama, kinderkleding, blogs, mamablogs, boyslabel


Spelen souza verkleedkleding, indianen verkleedkleding, indianen kleding, meisjes

Published on februari 4th, 2018 | by redactie

1

Lovely Little Indian

Bij een prachtige zelf gebouwde tipitent hoort natuurlijk een Indiaantje! Robine struint als een echte indianenvrouw over de hei op zoek naar eten in haar bijzonder mooie en stoere indianen verkleedkleding! Dromen worden werkelijkheid met deze geweldige indianen outfit.

Het indianentuniekje van Soeza is heerlijk draagbaar en met de mooie details een echte blikvanger voor elke stoere meisjes indiaan. Er kan lekker in gerend en gespeeld worden. Het tuniekje is gemaakt van een super zachte suéde-achtige stof en bewerkt met prachtige stoere details. Het zit als gegoten en staat super gaaf! De hoofdtooi en haarband zijn gemaakt van zachte stoere stofjes, leer en veren. Ook het bijpassende indianen schoudertasje is een echte eyecatcher. Er worden eikeltjes, kastanjes en dennenappels voor het avondeten in bewaard. Robine komt gelijk in haar rol als Indiaantje zodra ze de geweldige indianen outfit aantrekt. Whoeeewhoeewhoee … als een echte indianen vrouw holt ze rondjes om de tipitent, samen met haar opperhoofd.

Deze stoere, gave en hippe indianen verkleedkleding is een regelrecht schot in de roos! Een musthave voor Robine die ze het liefst elke dag aantrekt! En gelijk heeft ze, het setje is gewoon te leuk!!!

Bekijk en shop de leukste verkleedkleding online bij:

Kleine Zebra

Voor jongens is er ook een super leuk indianenkostuum >>

Bekijk meer verkleedkleding meisjes >>

souza verkleedkleding, indianen verkleedkleding, indianen kleding, meisjes

souza verkleedkleding, indianen verkleedkleding, indianen kleding, meisjes

Souza verkleedkleding

souza verkleedkleding, indianen verkleedkleding, indianen kleding, meisjes

BewarenBewaren
One Response to Lovely Little Indian

  1. Pingback: Souza verkleedkleding voor jongens | Boyslabel

Back to Top ↑