For girls with guts!

19 mei 2017

Het kan eigenlijk niet zijn dat deze collectie je nog niet opgevallen is dit seizoen; de collectie Indian Blue Jeans zomer 2017 hebben we het over. We hebben begin van het seizoen een kinderkleding review gemaakt hier op Girlslabel. En onze meiden dragen deze kleding graag. Het is een  trendy en coole collectie waarmee ze iedere keer weer de blits maken op en rond het schoolplein.

De collectie staat ook dit seizoen in het teken van moed, waaghalzerij, stoere girls die een beetje uitdaging niet schuwen. Waar dat gaat plaatsvinden? In het circus, op straat en zeker ook op het schoolplein natuurlijk. Op zoek naar inspiratie, uitdagingen en mooie verhalen. Om uiteindelijk onze kunsten en lef te tonen op de ring en op straat. Showtime!

Indian Blue Jeans zomercollectie 2017

De zomercollectie is er ook weer één met zoveel toffe kinderkleding dat ik bijna alles wel wil hebben. Veel kleur, bijzondere prints, coole details én stoere stoffen. Geïnspireerd door het circus en artiesten gaat Indian Blue Jeans links waar iedereen rechtsaf wil.

In vergelijking met vorige zomer is deze collectie weer verder uitgebreid met een zeer breed aanbod in jeans en tops met een toevoeging van de artikelgroepen: swimwear, jacks, knitwear en accessoires. Voor zowel de girls als de guys is er een uitgebreid assortiment jacks; van korte fancy nylon jackets tot mid length jassen en fashion bomber jacks.

Coole jeans met super pasvorm, hippe bomberjacks, een prachtige maxidress met patches, toffe tees en vesten zijn de eerste items die nu verkrijgbaar zijn. Allemaal betaalbare kwaliteitskleding met opmerkelijke looks.

For kids with guts!

En je hebt nog meer geluk, want de zomeritems van IBJ staan in de SALE! Bekijk en shop oa bij:

Kixx-online

Kijk hier voor meer meisjes kleding inspiratie>>>

indian-blue-jeans-zomer-2017

 

indian blue jeans zomer 2017

Delen op Facebook
Delen op Pinterest

Lees ook

zomer collectie indian blue jeans

3x een toffe outfit by Indian Blue Jeans

Creamy pastels, kleurrijke prints, kant, ruffels en gescheurde jeans. Dit is de toffe zomer collectie van Indian Blue Jeans, een...
Nieuwe outfits voor de meiden, meisjes outfits, indian blue jeans outfits, meisjeskleding inspiratie, meisjeskleding voorbeelden

Indian Blue Jeans – No Guts No Stories

De kerstdagen komen eraan, dat is altijd een mooie excuus om weer even wat nieuwe kleding te kopen. Het voelt...
indian blue jeans meisjes kleding

Indian Blue Jeans: Let’s go on a adventure…

Kinderen willen hun grenzen verleggen, laten zien wie ze zijn en wat ze kunnen. Ze willen de wereld intens beleven,...